انیمت خیلی ساده از یه حال و هوای روستایی[آپارات فقط 5 کلمه آخری]wUPMg[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
![]()
انیمت خیلی ساده از یه حال و هوای روستایی[آپارات فقط 5 کلمه آخری]wUPMg[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
![]()
????? ???? ??????? 3D layer ? ??? ?? ???? ??????? null object?? ???
خیلی خوبه میشه لطف کنید بگید با چه نرم افزاری ساختید ؟
:d
درود
کارکتر هارو خودتون طراحی کردید؟
با چه نرم افزاری انجام دادین؟
موفق باشید
درود بر شما اگه اولین کاره بد نیست خوبه ... روی پرسپکتیو بیشتر کار کنید!! اجسام دورتر کوچکتر هستند نصب
حیوانات به انسان! و همینطور بقیه اجزا صحنه نصبت به همدیگه! و رنگها! جیغن و زیاد بدل نمیشنن! یکم منو یاد
کارهای کلیشه ای میندازه بیشتر دقت کنید! و تمرین کنید ... بازم رنگ و نور و جنس و بافت و اینا!!! موفق باشید
و به امید کارهای بهتر از شما ببینیم..
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
لطف دارید زیادم خوب نشده چون دقت زیادی نکردم یه جورایی سر سری درست کردم
با افتر افکت ! و فتوشاپ
درود بر شما ولی من عقیده ای دارم در مورد اساسا" کار کودک که خیلی فرق میکنه ...با عقیده شما ...شما سی دی های
بیرون رو برید با محصولات فیلم و انیمیشن کانون مقایسه کنید ببینید کدوم جذابتر هست برای کودک من یه انیمیشن
درمورد شخصیت معروف حسنی که همینطوری شخصیتهاشو طراحی کردند با یه انیمیشن از تولیدات کانون پرورش فکری به اسم
بارون میاد جر جر روبا تصاویری کاملا متفاوت نشون برادر زاده 9 ماهه خودم دادم!!! باور کنید اصلا به این
تصاویر نگاه نمیکرد ولی وقتی بارون میاد جر جر رو گذاشتم براش چنان با دقت این بچه 9 ماهه نگاه میکرد که انگار میفهمه
قصه چیه!! با وجودی که هر دو موزیکال بودند! این رو توی چندین بچه دیگه هم امتحان کردم! کودکان بنظرم سواد بصری بالایی
دارند اگر درست تربیت بشه چشمشون! (ببخشید من خیلی خیلی روی بچه ها حساس هستم )برای همین میگم سعی کنید اگه میخواید
برای اساسا" کودک کار کنید توی تصویر سازی خیلی دقت کنید .. موفق باشید و حتما" محصولات اخیر کانون رو تهیه و ببینید...
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...