از دوستان تقاضا دارم اگر کسی در این زمینه (وارد کردن فایل ویدوئی در برنامه داوینچی) اطلاعی داره محبت کنه یه توضیح ساده و روان و کاربردی بده کار ما راه بیوفته .خداخیرش بده بچه سیدیم دعاش میکنیم![]()
از دوستان تقاضا دارم اگر کسی در این زمینه (وارد کردن فایل ویدوئی در برنامه داوینچی) اطلاعی داره محبت کنه یه توضیح ساده و روان و کاربردی بده کار ما راه بیوفته .خداخیرش بده بچه سیدیم دعاش میکنیم![]()
کسی نیست کمکمون کنه؟
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
خداییش کسی نیست جواب مارو بده؟
یعنی کسی نیست با این برنامه (داوینچی )کار کرده باشه یا آشنایی داشته باشه تا بتونه مارو راهنمایی کنه؟؟!!! یا اونایی که بلد هستن مشغولن و فرصت جواب دادن به مارو ندارن؟طلب کار نیستیم ولی حداقل از مدیر سایت توقع میره یه جوابی به آدم بده حالا هرچی
سلام دوست عزیز برای وارد کردن فایل ویدیو به این نرم افزار فایل هات باید با فرمت .mov
باشه ولی برای کالر گردینگ بهتره از نرم افزار sg اسپید گرید از خانواده ادوبی استفاده کنی کالر فیوژن هم مناسبه عیبی که نرم افزار داوینچی داره نیاز به سخت افزار خیلی قوی داره ولی اسپید گرید توی این زمینه بهتر است
سلام اولا ممنونم بابت جوابتون چون بعد از یک هفته بالاخره یکی جواب داد. بله درست میفرمایید اسپید گرید و دارم و استفاده میکنم فقط داوینچی رو نصب کردم که ببینم چطوره. با این حال همونطور که شمام گفتی اسپید گرید واسه ما که با پریمیر و دیگر محصولات ادوبی کار میکنیم بهتره. فقط حالا که این قضیه پیش اومد. شما احیانا غیر از اون چنتا آموزش اولیه آقای رئوفی در مورد اسپید گرید آموزش دیگه ای ندارید از این برنامه؟
نه دوست عزیز اموزش فارسی که نیست ولی می توتی یه سری اموزش هایی که خود ادوب گذاشته استفاده کنی اینم لینکش
http://tv.adobe.com/show/learn-speedgrade-cs6/
ولی اونم کامل نیست و یه سری مسائل جزئی هست![]()
اینم بگم که برای باز کردن لینک بالا باید از یک ف*ی*ل*ت*ر شکن استفاده کنی