با سلام
میشه به این سوال آخر من جواب بدین یه پروژه باحال زده سرم برای بچه های video-effects پس لطفا کمکم کنید
من موقعی که تو خود سینما رندر میگیرم کیفیت خوبه اما وقتی رندر خروجی بگیرم کیفیت خیلی کمه
لطفا کمک کنید
با تشکر
با سلام
میشه به این سوال آخر من جواب بدین یه پروژه باحال زده سرم برای بچه های video-effects پس لطفا کمکم کنید
من موقعی که تو خود سینما رندر میگیرم کیفیت خوبه اما وقتی رندر خروجی بگیرم کیفیت خیلی کمه
لطفا کمک کنید
با تشکر
????? ?? ?? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ??? ???? ?? ???? ???? ???? ??
????? ???????
شما باید وقتی روی make perview کیفیت رو تنظیم کنید
در قسمت Make Perview میتونید کیفیت رو تنظیم کنید به جای هر عددی که بود 1280
تا کیفیت HD بشه
ولی تعداد فرم که 100 زدم رو خودت به تعداد فرمی که میخوای تغیر بده
ok ?
ویرایش توسط Effector : 09-08-14 در ساعت 13:46
dastet merC
????? ?? ?? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ??? ???? ?? ???? ???? ???? ??
????? ???????
من دو سه بار هست که میبینم هر کی میگه فیلم رند چطوری بگیرم شما این راه رو میگی.عزیزم این make preview هست یعنی اینکه به سینما میگی یه پیش نمایش از کارم بساز تا ایراد کار رو قبل رندر ببینم بعد رندر اصلی حتی گزینه هاشم خیلی محدود هست مثل انتخاب سایز تصویر.چون این قسمت کارش رندر اصلی و با کیفیت نیست.شما باید بری تو edit render setting اول سایز و فریم و ... رو انتخاب کنی بعد بری تنظیمات سیو و اینکه اگه برای افتر میخوای کار رو یا مثلا آلفا باشه یا نباشه بعد تنظیم چند ظلعی ها و احیانا تنظیمات دیگه ای اگه خواستید.بعد اگه خواستید multi-pass و کلی انتخاب دیگه تا یه رند حرفه ای بگیرید.بعد که تموم شد روی render to picture viewer میزنید و رندر شروع میشه.لطفا دیگه این راه رو به کسی پیشنهاد ندید چون کار کرد این رندر صرفا برای پیش نمایش قبل از رندر اصلی هست
آقا محترم...
من وقت گذاشتم براتون دارم توضیح میدم که چطور باید رندر گرفت بعد شما جای تشکرت میخوای دعوا کنی و مثل بچه ها کل کل که نه همین که من میگم درسته.من تو نت حوصله کل کل با کسی رو ندارم ولی کلا برام سوال شده الان من حرف چرتی زدم یا اشتباه بوده که حاضر نیستی قبول کنی؟اگه بگی اشتباه کردی از بزرگیت کم میشه؟
من یه چیزی بلد بودم گفتم بگم شما هم یاد بگیری حالا اگه دوست نداری خوب به من چه خودت ضرر میکنی.ازمن که چیزی کم نشده