دومیو بر اساس پیشنهادات و انتقادای شما درست کردم
من بلد نیستم فقط واسه تمرین دارم اینارو میسازم
دومیو بر اساس پیشنهادات و انتقادای شما درست کردم
من بلد نیستم فقط واسه تمرین دارم اینارو میسازم
ویرایش توسط hamid_noroozi : 11-12-13 در ساعت 08:02
دوست عزیز خیلی مبتدی است
بنظر من یکم الگو بگیری از سایتهای مختلف بد نباشه...
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
دقیقا علی جان راست میگن ... برین تو سایت های خارجی مثل graphicriver ایده جدید بگیرین ...
خیلی شلوغ کردی
گاهی اوقات شیوایی که کار ساده داره هیچ چیز دیگه ای نداره
???? ??? ???? ???? ???:"??? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ?? ????? ????? ????? ???????? ???? ????"
حمید جان شما بجای اینکه این همه رنگ و طرح بهش بدی ، بنظر من روی نوشته کار کن.
اینطور که من دیدم خلاقیتت توی نوشته است تا طرح و رنگ.
آخه هیچ رنگی به هم نمیاد.
بعد می تونی فقط یک میکروفن بهش بدی که خیلی بیشتر به موضوع میاد...
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
اینم یه نمونه دیگه که با بررسی راهنمایی شما درست کردم
ویرایش توسط hamid_noroozi : 11-11-13 در ساعت 17:05
آخه شما فقط روی یه عکس با فونت های مختلف تایپ میکنید بعد میگید طراحیکردم....
با پوینت خود ویندوز هم که بهتر میشه ساخت
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
حمید جان این خیلی قشنگتره...
سعی کن توی استایل نوشته هات ساده تر کار کنی.
آخه هرچی طرحت ساده تر باشه با مفهوم تره...
مروال جان،بنده خدا داره کمک میگیره ،خواهشا راهنمایی کنید...
?? ???? ?? ??? ??????
www.psdshopp.ir
البته سایز طرحت چنده؟برای پوستر می خوای؟یا توی سایت؟
کلا یک توضیح بده جریان این پوستر چیه...؟؟؟
?? ???? ?? ??? ??????
www.psdshopp.ir
اولین کار در طراحی یک پروژه گرافیکی داشتن ایده مرتیط با کاره. در این اتودی که شما زدید هیچ ایده و تفکری دیده نمی شه و به من بیینده جز یک صفحه شلوغ و بی نظم هیچ حسی منتقل نمی شه. می تونم بپرسم گوشی پرپر شده از نت موسیقی برای شما چه معنی داره؟! قراره با دیدن این عکس برگزاری یک مسابقه صدا به ببینده منتقل بشه؟!!!
ایکاش همون گوشی رو ساده و بدون هیچ دخل و تصرفی در کنار فقط دو فونت بکار می بردید. سعی نکنید در طراحی هایتان تمام صفحه را با المان ها و نمادهای دم دستی و پیش پا افتاده پر کنید.
این نصیحت من کمترین را بعنوان کسی که بیش از 15 ساله دارم طراحی می کنم بپذیرید: ساده و ساده و ساده کار کنید. والسلام