سلام دوستان
من میخوام از صفر برنامه نویسی رو یاد بگیرم و میخوام یک ربات بسازم اما نمیدونم از چه زبان برنامه نویسی شروع کنم یعنی کدومش به درد برنامه نویسی ربات میخوره ؟ اگر آموزش برنامه نویسی هم از زبانی که به درد ربات میخوره دارید لینک بدید .
سلام دوستان
من میخوام از صفر برنامه نویسی رو یاد بگیرم و میخوام یک ربات بسازم اما نمیدونم از چه زبان برنامه نویسی شروع کنم یعنی کدومش به درد برنامه نویسی ربات میخوره ؟ اگر آموزش برنامه نویسی هم از زبانی که به درد ربات میخوره دارید لینک بدید .
???????????? ????? ???????????? ???? ?????? ?????? ????????????? ?????????? ???? ????????? ?????????? ????? ????????? ???? ?????? ?????????????????? ???? ??????????????? ?????????? ???? ???????????????? .
از جاوا شروع کنید (توجه کنید که Java را یاد بگیرید و نه javascript را) و به ترتیب زبان های سطح ماشین و اسمبلی (assembly) را هم پس از فراگیری قوی جاوا به دنبال بگیرید.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live
سلام
البته جناب peji جواب دادن .
در تکمیل اینکه اگه منظورتون از ربات ، ربات پیام رسان ها مثل ربات تلگرام و ... هست ، فکر نکنم فرق خاصی بین زبان ها باشه و احتمالا همه ی زبان ها ساپورت شون میکنن .
اگه منظورتون از ربات ، دستگاه الکترونیکی ربات هست ، چون نوع سخت افزاری محسوب میشه ، معمولا با زبان ++C کار میکنن . البته با جاوا هم میشه . به هر حال در هر دو مورد میتونین تحقیقات بیشتر ، مخصوصا از انجمن برنامه نویس انجام بدین .
با سلام
من خودم در این زمینه کار میکنم البته اگه منظورتون از ربات ربات های الکترونیکی باشه.
من با زبان c++ برنامه نویسی میکنم. پیشنهاد من به شما سخت افزار Arduino هست.
هم برنامه نویسی ساده ای داره هم حرفه ای هست.
اگه توی اینترنت سرچ کنید کلی تصویر میاره براتون.
حتی تو یوتویب هم نمونه پروژه ها و آموزش هاش هم بصورت رایگان هست.
البته شما باید تحقیقات زیادی بکنید و بعد تصمیم بگیرید.
امیدوارم حرف هام بدرتون خورده باشه
سلام پایتون بهترین گزینه هستش مخصوصا برای ربات نویسی