این قضیه مربوط میشه به 3 و نیم سال پیش ولی گفتم اینجا بگم تا اگر شما کسی رو میشناسید که میخواد تدوین، موشن گرافیک، انمیشین یا هرچیز دیگه رو یاد بگیره، دستش رو بگیرید ببرید دانشگاه یا لیندا و fxphd --- عوض اینکه ببریدش این آموزشگاههای آژاد مزخرف. قیمت اکانت لیندا ماهی 20 دلاره اینها 2 میلیون هم میگیرن.
خلاصه من از ترم اول دانشگاهم فارغ شدده بودم و چون دوست و رقیق ندارم و بیشتر وقتم رو به های شدن میگذرونم گفتم برم تدوین یاد بگیرم. اون زمان از هیچی خبر نداشتم و الان هم از تدوین چیزی یاد ندارم. میدونی چی بلدم؟ 3 تا نرم افزار تدوین. به چه دردم میخوره خوب؟ واقعا دونستن NLEـها به چه دردی میخوره وقتی تدوین بلد نیستی؟
منهم اون زمان اصلا از کیفیت آموزش اینجور آموزشگاهها خبر نداشتم پس رفتم پیش چهارراهی نامی در مشهد --- الان نمیدونم کجاست ولی آدم بسیار بد اخلاق و کم سوادی بود --- که متاسفانه به خاطر کمبود تدوینگر توی مشهد درآمد خوبی هم داره. ازم 500 گرفت و شروع کرد درس دادن تدوین.
این آقا هم شروع کرد از ب بسم الله تا ت تمت به درس دادن نرم افزار مزخرف ادیس (که تلفظ میکرد ادیوس). بعد دو سه جلسه خودم رفتم منوالهای نرم افزارهای آنلاین رو خوندم و چون این نرم افزار رو از رود گرفتن کاری نداشت. بهش گفتم بسه دیگه نمیخواد بهم یاد بدی نرم افزار رو. درضمن این آقا بلد نبود از ترک ها درست استفاده کنه، ویدئوها رو میذاشت تو ترک 1 بعد 2 بعد 1. عوض اینکه درستش صحن های دور رو بذاره رو یک ترک مدیوم رو بذاره رو یکی کلوز رو بذاره رو یکی و ازینجور حرفها. بهش گفتم کار تدوینم افتضاحه، بهم تدوین یاد بده.
یکم من من کرد و برای دو جلسه ی بعد شروع به داستان تعریف کردن کرد که چطور میره صحرا مار میگیره و اینها. آخرش خسته شدم و یک کانسپت تدوین، که میدونستم، و الان با تشکر ازین آقا تنها چیزیه که میدونم، پرسیدم آقای چهارراهی lead-in چیه؟ این رو توی کتاب تدوین علمی کاربردی خونده بودم. گفت بچه تو چی خیال کردی و اینها.
گفتم پولمو پس بده. گفت نه. گفتم حد اقل افتر افکتس درس بده. گفت یک میلیون دیگه بده. گفتم گور بابات. فی امان الله. ازون زمان یک قرون هم پول آموزش نرم افزار ندادم و با اینکه کارم زیاد خوب نیست، خوشحالم. حد اقل دارم برای AE پلاین مینویسم. اگر کارم خوب نباشه میتونم تمپلیت و پلاگین و است برای نیوک و سینما و افتر بفروشم. شاید هم کارم خوب شد کنارش پول درآوردم. کسی میدونه چرا اینقدر کارم بده؟
جدا ازینها، واقعا من پیش آدم کار درستش نرفتم یا همه ی این آموزشگاههای آزاد اینطورین؟ شما هم اگر داستانی از آموزشگاه آزاد دارید بگید.