برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

مشاهده : 1500 , پاسخ ها : 2
موضوع: چگونگی ساخت ویدیو سایکودلیک

چگونگی ساخت ویدیو سایکودلیک

سلام ، من یه سوالی داشتم ؛ هیچکدوم از برنامه های ساخت ویدیو رو کامل بلد نیستم فقط دست به کامپیوترم و کلی ایده دارم، و برای پیاده کردنشون تنها راهی که بلدم اینه که تو فتوشاپ عکس بکشم و چندین عکس که شد به صورت کلیپ در بیارم که فک میکنم بهش میگن استاپ موشن ، اما خیلی وقت گیره ، مثلا برای اینکه یه نقطه سفید توی یک صفحه سیاه بیاد و کل صفحه رو بگیره حدود 600 تا عکس شد! میخواستم راهنماییم کنید که چه کاری انجام بدم و از چه چیزی استفاده کنم و چی رو یاد بگیرم که هم دستم باز باشه هم توی وقت صرفه جویی شه و ...

ویرایش توسط ahmirof : 10-30-16 در ساعت 21:41

kkhodaey آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    12739
    با سلام ؛
    دوست من ، بهتر است قبل از هر اقدامی ، هدف مورد نظر را بطور کامل و جامع شناسایی کنید و سپس اقدام به طی طریق بفرمائید . دنیای نرم افزارها در این زمینه بسیار فراخ و کسترده است و هریک برای خود تخصصی ویژه میطلبد . پس پیش از اتلاف وقت گرانبهایتان ابتدا آنجا که باید باشید و نیستید را دقیقا بشناسید . لذا اکنون این پرسش مطرح میشود که شما میخواهید و تمایل دارید و عزم کرده اید که در چه زمینه ای تبحر پیدا کنید ... انیمیشن ؟!! ... تدوین فیلم !؟!! ... جلوه های ویژه !؟!!! ... گرافیک ...یا ... !!! ... کدامیک ؟! ... و بدانید که هیچکس نمیتواند و نباید همه کارها را به تنهایی انجام دهد چون اگر چنین بشود مثلا یک انیمیشن سه بعدی دوسه هزار سال ساختنش بطوی می انجامد . سرشار بودن از ایده خیلی عالی است و مشکل امروز نبودن ایده پردازهای واقعی است اما شناخت آنجا که میتوانی در آینده بایستید از همه چیز مهمتر است . اگر این پاسخ را بیان کنید دوستان میتوانند شما را در رسیدن به هدفتان بهتر راهنمایی کنند . موفق باشید .
    ویرایش توسط kkhodaey : 10-31-16 در ساعت 03:40

pejii آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    26845
    بهتون پیشنهاد میکنم به فراگیری Adobe Animate CC بپردازید (همون flash که اسمش عوض شده تو نسخه جدید).

البته کارهای سایکودلیک زیبایی هم به شخصه دیدم که کاملاً بدون تولید انیمیشن و صرفاً ادیت و ویرایش ویدیو فوق العاده حرفه ای بودند، ولی اینجور که از پست شما متوجه شدم، علاقه شما به سمتِ ساخت انیمیشن دستی هستش.

توی Adobe Animate CC خیلی از کارها رو میتونید ساده کنید در زمینه ویدیوهای سایکودلیک، برای مثال چندین خط که یک حرکت واحد رو دارند و با رنگ های متفاوت در فواصل کمی از هم حرکت میکنند رو یک بار تولید میکنید، چندین بار با افکت و تغییر زمان روی تایم لاین استفاده میکنید.

از سمت دیگه، ترکیب و استفاده از After Effect رو هم بهتون پیشنهاد میکنم، ساخت kaleidoscope که استفاده زیادی در استایل ویدیوهای سایکودلیک داره در این نرم افزار ساده هست، همچنین تولید انواع گرافیک هایی که با یک روش محاسباتی تکثیر میشند.

نظر به اینکه ایده زیاد دارید، پیشنهاد میکنم یک مقدار وقت صرف فراگیری ابزارهای متفاوت کنید، اون دو تا نرم افزار بالا رو هم حتماً ازشون استفاده زیادی خواهید کرد.

کلمات کلیدی این موضوع