سلام تو بعضی ودیو کلیپا ذرات مثل گرد و غباره دایره ای نیست از چب به راستش که میدونم air ولی مثل گرد و غبار به چه صورته
نرم افزار افتر افکت-پلاگینparticular
مرسی
سلام تو بعضی ودیو کلیپا ذرات مثل گرد و غباره دایره ای نیست از چب به راستش که میدونم air ولی مثل گرد و غبار به چه صورته
نرم افزار افتر افکت-پلاگینparticular
مرسی
دوست براي اينكه يه ذره از اون خشكي در بياد شما Motion Blur رو در خود پلاگين Particular فعال كن ، متاسفانه در حال حاضر به افتر دسترسي ندارم كه با عكس توضيح بدم ....
موفق باشي ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
نه منم همچین مشکلی رو داشتم....ایشون منظورشون اینه که گِرد نیستن...مث خورده چوب ...اگه میدونید به ما هم بگید.
اگر امكان داره يك عكس از چيزي (( گرد و غبار ))كه مي خواهيد رو بذاريد ، اگر در توانم باشه حتما كمكتون مي كنم ....
البته حسين يه آموزش در اين مورد درست كرده توي سايت يه جستجو بزنيد پيدا مي كنيد ...
نه میدونم اونو دیدم....یه چیز مثل آهگ وقت رفتنه یاس..اون قسمت که توی پارکه....یا آهنگ یه چیزی بگو وقتی دارن قدم میزنن.
متوجه منظورتون شدم ، با تغيير سايز پارتيكولار و Motion Blur اينكار انجام شده و به نظر من اينطور چيزها رو بايد اينقدر با پلاگين كار كني تا دستت بياد ...
آخه به سایز ربطی نداره..motion blur هم میکنم..ولی خوب خیلی فرق داره...در کل ممنون