چه جوری میشه بجای نور در تصویر مثل نور لامپ یا چراغ ماشین از lens flares استفاده کرد؟
بصورت اتوماتیک
چه جوری میشه بجای نور در تصویر مثل نور لامپ یا چراغ ماشین از lens flares استفاده کرد؟
بصورت اتوماتیک
سلام بهتر توضیح بدید
در کل میخوام نور لامپ توی کیلیپ رو با نوری مثل لنز فلار عوض کنم . یعنی میخوام این کار به صورت خودکار انجام بشه . توی اکثر کیلیپ ها استفاده میشه
این اموزشو ببینید
http://www.video-effects.ir/261-%D8%...ptical-flares/
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
با سپاس از جناب هادی پور . ولی اون چیزی که من میخواستم نبود . به عنوان نمونه کلیپ ای جونمه سامی بیگی رو نگاه کنید شاید بتونم منظورمو بهتر بیان کنم . مرسی
با عذر خواهی از محضر تمام اساتید محترم اگه اشتباه گفتم بنده رو راهنمایی بفرمائید .
شما باید یه قسمت از لامپ یا چراغ ماشین رو ترک کنید و بعد لنز فلیر رو به اون اختصاص بدید تا جایگزین اون بشه یا میتونید با نول ابجکت اون قسمتی که مد نظر شما هست رو تعقیب کنید و بعد لنز فلیر رو بهش اختصاص بدید و به صورت فریم به فریم جلو برید که البته این روش دوم در بعضی جاها که ساده تر باشه کاربرد داره . امیدوارم که مطلبی که گفتم بتونه مشکلتون رو حل کنه
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز