سلام به همه
چند فایل گیف ساخته بودم ، ولی وقتی فایل هارو به یکی دیگه تو تلگرام میفرستم کیفیتش میاد پایین ، ولی تو گوشی خودم کیفیت اصلی خودشو حفظ میکنه !
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به همه
چند فایل گیف ساخته بودم ، ولی وقتی فایل هارو به یکی دیگه تو تلگرام میفرستم کیفیتش میاد پایین ، ولی تو گوشی خودم کیفیت اصلی خودشو حفظ میکنه !
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دیگه این تبدیل رو تلگرام انجام میده
کاری نمیتونید انجام بدید
البته آقای هادیپور نکته اصلی رو گفتند، ولی یک راه حل هم داره که کیفیت حفظ بشه.
وقتی شما فایلی رو برای ارسال به تلگرام میدید، اگه تلگرام بتونه اون فایل رو شناسایی کنه (gif-mp4-mp3-jpg-...) میاد و یک تبدیل روی اون فایل انجام میده که اطمینان حاصل کنه تا خروجی در استانداردی باشه که تمام دستگاه ها و سیستم عامل های متفاوت بتونند اون رو پخش کنند که البته فایل نهایی کاملاً استاندارد میشه ولی دیگه فایل اصلی ای نیست که شما به تلگرام دادید.
برای دور زدن این تبدیل، شما باید فایل رو به روش ارسالِ فایل بفرستید، از گزینه Send File در گوشی و یا دکمه ای که شبیه گیره کاغذ در نرم افزار telegram برای PC هست استفاده کنید، فایل رو بهش بدید، دیگه تبدیلش نمیکنه. اینجوی البته امکان این وجود داره که فایل در دستگاه مقصد اجرا نشه و همچنین به صورت اتوماتیک هم play نخواهد شد و باید دانلود کننده/گیرنده اون رو دستی اجرا کنه.
یه راه امن تر هم هست که فایل رو zip کنید و بعد بفرستید، اینجوری تلگرام هیچ کاری با فایل نخواهد کرد و اون چیزی که روی سیستم شما بوده رو در سیستم مقصد نیز خواهید داشت (البته در این مورد باید گیرنده بتونه zip رو باز کنه تا فایل رو از توش در بیاره).
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live