من ازافترافکت2019استفاده می کنم.وقتی باloadup که کارمیکنم تولایه نوشته به جای زمانم یه سری حرف وعدد نشونم میده
من ازافترافکت2019استفاده می کنم.وقتی باloadup که کارمیکنم تولایه نوشته به جای زمانم یه سری حرف وعدد نشونم میده
برای افترافکت 2019 باید نسخه 1.65 پلاگین را نصب کنید، اگر پلاگین را قانونی خریداری کردید کافیه که به سایتِ سازنده برید و نسخه جدید رو دریافت کنید و نصب کنید.
اگه از نسخه کرک شده استفاده میکنید، فعلاً آخرین نسخه 1.5 هست که برای افترافکت نسخه 2018 و قدیمیتر قابل نصب و استفاده است.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live
mersi az pasohketoon
script digei hast ke betune mesl in kar anjam bede?
من به شخصه اسکریپت دیگه ای رو در ذهن ندارم، ولی اگه کار شما گیر هست و این اسکریپت یا پروژه و اسکریپت های قدیمی رو نیاز دارید، پیشنهاد میکنم که یک نسخه قدیمی از برنامه های ادوبی را در کنار نسخه جدید نصب کنید.
برای اینکه dynamic link برنامه های ادوبی به هم نخوره، نسخه قدیمی رو باید قبل از نسخه جدید نصب کنید یا بعد از نصب نسخه قدیمی، بیایید و نسخه جدید رو حذف و نصب مجدد کنید.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live