سلام به همه دوستان تو بعضی از موزیک ویدیوها تصویر به حالت fish eye در میاد کسی میدونه اینکارو چطور انجام میدن یعنی لنز دوربین اینطوریه یا با پلاگین یا نرم افزار خواستی اینکارو میکنن؟
سلام به همه دوستان تو بعضی از موزیک ویدیوها تصویر به حالت fish eye در میاد کسی میدونه اینکارو چطور انجام میدن یعنی لنز دوربین اینطوریه یا با پلاگین یا نرم افزار خواستی اینکارو میکنن؟
از اسمش معلومه...
چشم ماهي...
بعضي از دوربينها قابليت اينو دارن و بعضي ها ندارند.
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
معمولا برای کار های حرفه ای باید لنز از نوع fish eye باشه ولی میشه فیلم معمولی رو هم از نوع fish eye کرد.فکر کنم آموزشش تو انجمن بود
پلاگین یا نرم افزار خواستی نداره که بشه لنز معمولی رو مثل همون کرد؟
آره ميشه...ولي من اسم پلاگينش و يادم نيست...
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
ممنون از دوستان بابت نظراتشون من تو انجمن یه گشتی بزنم ببینیم میتونم آموزشش رو گیر بیارم!
دوست عزیز fish eye در صنعت فیلنبرداری و عکاسی اسم یک لنز با فاصله کانونی پایینه.ی لنز خیلی وایده.مثلا فاصله کانونی 8.هرچقدرم فاصله کانونی کمتر باشه ذاوییه دید باز تر میشه.فیلممونم دفرمه میشه.
داداش کار fish eye رو میتونی با پلاگین magic bullet looks انجام بدی
واسه اینکه فیلم معمولیتو fisheye کنی اولا که توی فیلمبرداری باید از سوژه بیشتر دور بشی و توی peremier میتونی با پلاگین Lens Distortion این کارو انجام بدی.اموزش هم خواستی واست درس میکنم.
شاهین عزیز میتونی تو نرم افزار افتر افکت درس کنی چون اکبر عزیز گفتن میشه با magic bullet looks اینکارو کرد؟