با سلام
به افرادی نیاز داریم که توانایی آموزش و کار کردن چند تکنیک تدوین در Premiere رو داشته باشند
دوستانی که مایلند لطفا اعلام کنند و یا پیام خصوصی ارسال کنند تا نمونه کارهای مد نظرمون برای اونها ارسال شه
متشکرم
با سلام
به افرادی نیاز داریم که توانایی آموزش و کار کردن چند تکنیک تدوین در Premiere رو داشته باشند
دوستانی که مایلند لطفا اعلام کنند و یا پیام خصوصی ارسال کنند تا نمونه کارهای مد نظرمون برای اونها ارسال شه
متشکرم
دوستانی پیام دادند
منتظر سایر دوستان هستیم
بابت کارها و آموزش ها مبلغی بصورت توافقی واریز میشه
یک سری تکنیک های کلی افترافکت و کات های ویژه در پریمیر هستش
سلام
یک مقدار بیشتر توضیح بدین در مورد کارتون ، گنگه .اگر هنوز موفق نشید با فرد مناسبی لینک بشید شاید این توضیح کاملتر کارساز باشه
در مورد پریمیر mahdi.borll53@yahoo.com
سلام من آمادگیم اعلام میکنم فقط شما کدوم شهر هستین؟
سلام خسته نباشید بنده میتونم کمک کنم حالا مایل بودید برام بفرستید ببینم چه مورد کار هستش.کار خودمم میکس فیلم عروسی و...هستش
با سلام ؛
دوستان گرامی لطفا به تاریخ موضوعات خصوصا درخواستهای همکاری ای که با سرچ در سایت پیدا میکنید توجه کنید و بیخودی آنها را با ار سال پاسخ بالا نیاورید زیرا دیگران را هم در خطای خود شریک خواهید کرد . موضوع درخواست همکاری در این لینک هم در سال 2015 بوده است و ممکن است ارسال کننده موضوع اکنون دیگر نیازی به همکار نداشته باشد . پس بیخودی خودتان و دیگران را به خطا نیاندازید . حالا اگر موضوع مربوط به یک راهنمایی فنی در حوزه کار با نرم افزار باشد شاید بدرد دیگران هم بخورد اما لطفا در حوزه های کاری و درخواست کار و همکاری ، لطفا به تاریخ ها دقت کنید . برای شما و خودم آرزوی ذهنی هوشیار تر میکنم . چشمهایتان بینا و ذهنتان هوشیارتر باد . موفق باشید .
ویرایش توسط kkhodaey : 05-28-17 در ساعت 00:02
سلام . من ساکن تهران هستم و مدتی هست که بیکار هستم و دنبال کار هستم .