سلام
دو شاخه گل گذاشتم تو گلدون
حیفم اومد به دوستانم تقدیم نکنم
امیدوارم گلتر از همیشه باشید
سلام
دو شاخه گل گذاشتم تو گلدون
حیفم اومد به دوستانم تقدیم نکنم
امیدوارم گلتر از همیشه باشید
آفرین ایول دارید خوب پیشرفت می کنید
قربان شما
استعداد داشتیم
وقت و امکانات نداشتیم
الان هر 3 تاشو تقریبا داریم
و امید رسیدن به مهارت بیشتر
با استفاده از نظرات سازنده و انتقاد دوستان
رندر این تصویر 640*480 حدود 10 دقیقه طول کشید
با cpu i7 4 GH
و Ram 16 GB که تقریبا 12 گیگش اشغال میشه
نمیدونم واسه خروجی ویدئو چیکار باید کرد
30 تصویر 1920*1080 واسه هر ثانیه
بهتره فکرشم نکنم
چون از مدل سازی خوشم میاد از مدل های آماده استفاده نکردم
امیدوارم دوستان راضی باشن
خیلی خوب شده افرین
دوست عزیز
ممنون که زحمتت را به دوستانت تقدیم کردی.
برای کارت زحمت کشیدی و تقریبا کار خوبی هست . مدل سازیتون عالی هست . اما نور پردازی و متریال را بیشتر باید کار کنید .
دو موضوع در این صحنه هست که باید توجه کنی . اول جنس میز دوم سایه گلدون بر روی میز که اولی میز را خیلی شیشه ای کرده دومی گلدون به نظر میاد بالای میز هست و رو میز قرار نگرفته .
خلاصه تلاش شما عالی هست . تمرین بیشتر باعث افزایش تجربه میشود در نرم افزارهای سه بعدی کنار بلد بودن نرم افزار تجربه خیلی کمک می کند که توی هیچ کتابی نیست .کم کم یاد میگیری چگونه زمان رند را پایین بیاوری .
یک سفارش داشتم اگر مدل سازی را دوست داری تمام توجه و تمرکزت را بزار روی مدل سازی که خیلی قویتر و حرفه ای شوی . و سعی کن در یک گروه کار کنی .
متاسفانه ما ایرانیها تمام تلاشمون اینه که همه کار را خودمون کنیم که بگیم همه را من انجام دادم و این غلط هست . به همین خاطر هست که کارهای خارجیها در اکثر مواقع از ما بهتر هست . انها گروهی کار میکنن و هرکی توی شاخه خودش حرفه ایست . شما اگر این مدل سازی را دنبال کنی وتمرین فراوان تا 5 سال دیگه یک حرفه ای کامل میشوید .
موفق و سلامت باشی عزیز
سلام دوست عزیزم
راستش چون دوس داشتم نور بیرونی داشته باشم یعنی نور روز ، نور داخلی نذاشتم که باید بذارم
با این کار خودمو به درد سر انداختم و اگه دیافراگمو بیشتر میکردم گل ماست تر میشد
ولی جنس میز واقعا شیشه برنزیه که پایه میز و پارکت هم مشخصه و حتی سایه گل روی زمین
و اگه دقت کرده باشین انعکاس شیشه رو زمانی واضح میبینیم که پشتش تاریک باشه و قسمتی که گلدون هست پشتش آفتابه
تو رندرای دیگه از زوایه مقابل یعنی رو به پنجره درست به نظر میاد شاید لازم باشه تو این زاویه تغییرش بدم
ممنون بابت نظر لطفتون
امیدوارم بازم بتونم از نظرات مفید شما استفاده کنم
یه سوال من نمیدونم چرا وقتی رندر میگیرم توش سایه هام نیست.لطفا راهنماییم کنید