سلام
فرض کنید میخوایم تو افتر افکت یه آلبوم عکس بسازیم . خب همش نیازه که بعد هر تغییر اثرش رو ببینیم دیگه مثل فلش که یه کنترل اینتر می زدی سریع خروجیو بهت نشون میداد تو افتر باید چکار کرد؟رندر که کلی طول میکشه
سلام
فرض کنید میخوایم تو افتر افکت یه آلبوم عکس بسازیم . خب همش نیازه که بعد هر تغییر اثرش رو ببینیم دیگه مثل فلش که یه کنترل اینتر می زدی سریع خروجیو بهت نشون میداد تو افتر باید چکار کرد؟رندر که کلی طول میکشه
سلام
فلش یک نرم افزار سبکیه ولی افتر افکت خروجی سنگینی داره
این آموزش رو ببینید
http://www.video-effects.ir/?p=5633
چرا تو افتر ، زمان پروژم رو 32 ثانیه نشون میده ولی تو اجرای واقعی 80 ثانیست؟این باعث شد اشتباهی فایل صوتی 30 ثانیه ای روش بذارم.تو composition setting هم وقتی فریم ریت رو کم وزیاد می کنم تغییری تو زمان نشون نمیده!میشه راهنمایی کنید؟مرسی
منظورم اینه که تو composition settings قسمت frame rate وقتی عددش رو کم یا زیاد می کنم تو قسمت پایینی که زمان رو نشون میده هیچ تغییری ایجاد نمیشه بالاخره با تغییر فریم ریت زمان هم باید تغییر کنه دیگه.
مورد دوم این که (البته در رابطه با همون مورد اول هست) تو تایم لاین زمان پروژه رو 30 ثانیه نشون میده ولی وقتی خروجی ازش میگیرم و تو یه پلیر اجرا می کنم زمانش 80 ثانیه میشه.می خوام روش صدا بذارم ولی به خاطر این مشکل نمیدونم زمان صدا رو چند بذارم
سلام
در مورد سوال اولی باید بگم Frame Rate ربطی به زمان نداره مربوط میشه به کیفیت فیلمبرداری - یکم در مورد آن تحقیق کنید
سوال دومی مشکل عجیبیه! حتما شما باز زمان فیلم رو به اندازه فریم در نظر گرفتید
خب حالا زمان دقیق پروژه رو از کجا بفهمم؟