سلام ضمن خسته نباشید خدمت استاد اقای هادی پور و تمامی اعضای انجمن ویدیو افکت
بنده یک ویدیو 1 دقیقه ای رو روی حالت ترک زدم اول که انالیز میکنه ولی بعدش که کادر زیر رو مینویسه عادی هست ولی یک ساعت هم وایستادم این کادر نرفت
سلام ضمن خسته نباشید خدمت استاد اقای هادی پور و تمامی اعضای انجمن ویدیو افکت
بنده یک ویدیو 1 دقیقه ای رو روی حالت ترک زدم اول که انالیز میکنه ولی بعدش که کادر زیر رو مینویسه عادی هست ولی یک ساعت هم وایستادم این کادر نرفت
از تصویری که قرار دادید به نظر میاد که ویدیو بیش از حد مات هست، یا لرزش داره که این فریم به این شکل به نظر میاد.
به هر حال، مشکل دیگری که در تصویر هست اینه که اکثر کادر رو سطحِ میز در بر گرفته که کاملاً سیغلی و بدون علامت یا دیتایی هست که بشه ازش اطلاعاتِ حرکتی استخراج کرد.
پیشنهاد میکنم ابتدا از تنظیماتِ پلاگین/افکتِ 3D Camera Tracker گزینه Detailed Analysis را زیر مجموعه Advanced فعال کنید، اگر مشکل حل نشد یک بار دیگر ویدیو را با دقت بالاتر/کیفیت بیشتر/فوکوس بهتر و یا قرار دادن چند تکه کاغذ/علامت روی میز ضبط کنید.
*ویرایش: اگر در ویدیو از زوم استفاده شده (در طول ویدیو میزان زوم تغییر میکنه) حتماً گزینه Shot Type را از Fixed Angle به Variable Zoom تغییر بدید.
ویرایش توسط pejii : 10-26-18 در ساعت 03:31
سلام البته بگم که فقط یک 5 ثانیه اول مات هست بعدش باکیفیت تر میشه ایا این 5 ثانیه اول هم مشکل ایجاد میکنه؟
اون روش تکه کاغذ که گذاشتن چجوری حذفش کنم؟
منظوتون درباره این متن چی بود(به هر حال، مشکل دیگری که در تصویر هست اینه که اکثر کادر رو سطحِ میز در بر گرفته که کاملاً سیغلی و بدون علامت یا دیتایی هست که بشه ازش اطلاعاتِ حرکتی استخراج کرد.)
یعنی باید کار دیگه ای انجام بدم؟
راهتون رو هم انجام دادم ولی درست نشد به جاش خطای زیر امد
ویرایش توسط hadinoor : 10-26-18 در ساعت 14:07
این خطای جدیدی که داده بهتره، الان میشه دقیق گفت که مشکل از عدم وجود اطلاعاتِ کافی برای پیدا کردنِ حرکت دوربین هست.
مشکل هم دقیقاً به خاطر همون میز هست، چون سطح صاف و سیغلی داره، پلاگینِ ترکر نمیتونه اطلاعاتی ازش در بیاره (حرکتش رو نمیفهمه یا کاملاً ثابت به نظرش میاد).
باید با یه روشی (مثلاً همون قرار دادن چند تکه ریزه کاغذ روی میز) به سطح خودتون texture بدید و بعد از حل کردن حرکت دوربین و ترکینگ، بیایید و با روتوش دیجیتالی اون کاغذ ها رو حذف کنید.
سلام به چیز دیگه هم دقت کنید اگه دوربین داره از سه جایی فیلم برداری میکنی یهو میره یه طرف دیگه ترکر ارور میده برای حل این مشکل باید فیلم رو به دو قسمت تقسیم کنید
??? ?? ?????? ??? ?????? ***** ?? ???? ????? ??? ?? ??????
من تونستم جفت کلیپ ها رو ترک کنم، اون کی بورده که مثل آب خوردن ترک شد، میز خیلی طول کشید تا مرحله دوم رو رد کنه ولی اونهم فقط با تنظیم نوع zoom کامل ترک شد و نتیجه قابل قبولی داد:
ویدیوی انجام 3D Camera Tracking روی فوتیج ها
* اگر فوتیج کی بورد رو بعد از تنظیم حالت zoom بازهم نتونید ترک کنید، واقعاً باید به نسخه نرم افزار و پلاگین اتان شک کنید، توی اون ویدیو من از After Effect 2014 و پلاگین داخلی ای که همراهش نصب شده بود اسفتاده کردم.
پروژه ترک شده ای که من در بالا انجام دادم را هم میتوانید از اینجا دانلود کنید و فوتیج های خود را در آن جایگزاری کرده و استفاده کنید.
ویرایش توسط pejii : 10-27-18 در ساعت 01:21