نوشته اصلی توسط
pejii
دارید Ram Preview میگیرید و یا Play معمولی میکنید؟
توی حالت Play افترافکت باید تمام صحنه رو بلادرنگ بسازه و حتی قوی ترین سیستم ها هم توی خیلی از پروژه ها امکان پخش فول فریم و با کیفیت بالا رو ندارند. i7 4.5ghz اورکلاک شده با 64 گیگ رم و 2 تا کارت گرافیک sli 1080 تو شرکت زیر دست من هست و نمیتونه 90 درصد پروژه ها رو بدون ram preview و مستقیم و بدون لگ play کنه.
مشکل از سخت افزار شما نیست سیستم شما ضعیف هست ولی مشکل لگ از خود سیستم نیست.
احتمال زیاد پروژه سنگین است و یا خوب بهینه نشده.
من خودم خونه یه Athlon X64 با 4 گیگ رم دارم که مدت زیادی سیستم کاریم بود و هنوز هم بدون مشکل میتونه after effect رو اجرا کنه. یکی از تنظیمات شما و یا توقع ای که از سخت افزارتون دارید داره اون لگ رو بوجود میاره.
1- multithread رو غیرفعال کنید که ram بیشتری برای ذخیره سازی Ram Preview در دست افترافکت قرار بگیره. 1 گیگ ram برای 1 core خیلی رم کمی هست. حد اقل 2 تا 4 گیگ برای هر core لازم دارید.
2- حتما ram preview بگیرید اگه میخواهید فول فریم پخش بشه ویدیو.
3- میزان کیفیت نمایش رو پایین بیارید تا هم ram کمتری مصرف بشه برای preview گرفتن (که زمان بیشتری رو هم میتونید ram preview بگیرید به این شکل) و هم لگ کمتری داشته باشید برای کار مستقیم در پروژه و در محیط افترافکت.
چون تازه کار هستیم play می زدیم.
الان multithread رو غیر فعال کردم و رم پریویو زدم.
سرعت ساختنش خیلی پایینه و تو حالت rendering frame تقریبا هر ثانیه یه فریم می سازه البته این پروژه ای که باز کردم 1600 فریم داره و فول اچ دی هست.
اما یه نکته اینجاست که وقتی داره فریم رندر می کنه از 50% سی ئی یو و 70 % رم استفاده میکنه و این در صورتیه که من داخل تنظیماتش گفتم می تونی 6.5 گیگ رم استفاده کنی.
من می خواستم ببینم که آیا سیستمم پایینه یه خیر & الان که می گید پایین نیست & پس دیگه می تونم بشینم و کار کنم با افتر افکت