برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

مشاهده : 2627 , پاسخ ها : 3
موضوع: مشکل باز نشدن پروژه پریمیر

مشکل باز نشدن پروژه پریمیر

با سلام . من یه پروژه مستند دارم که لینکای زیادی هم توش هست و اینکه هر روز که کار میکنم چند تا سیو از ازش میگیرم و امروز هر کاری کردم پرو ژه هام باز نشدم و پروژه های قبلم و باز میکنه ولی این پروژه جدیدا رو باز نمیکنه و اینکه ارور و براتون گذاشتم لطفا کمک کنید خیلی وقتم و گرفته بود
    ممنوننام: 1478971815953989758425.jpg نمایش: 151 اندازه: 157.7 کیلو بایتنام: 1478971815953989758425.jpg نمایش: 151 اندازه: 157.7 کیلو بایت

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام
    ایشون دارن دقیقا در همین مورد صحبت میکنند ولی باید ترجمه کنید مثل اینکه رفع مشکل رو کامل میگه
    https://www.youtube.com/watch?v=7I4TrtDrtJ0
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

ممنون جناب هادی پور مشکلم حل نشد این مشکل چند بار برام پیش اومده نمیدونم چرا اینجوری میشه اما اگر به نتیجه ای رسیدم حتما دوستان و هم در جریان میزارم

pejii آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    26845
    بک آپی، autosave ای، نسخه های متفاوت از save فایل ها؟ هیچی نگرفتید جناب شریف؟

اگه این اتفاق زیاد براتون اتفاق افتاده، یه بررسی کنید ببین خراب شدن فایل رو جاهای دیگه ای نیز داشتید؟ برنامه های دیگه مشکلی در خواندن فایل ها داشتند؟ ویدیو و یا تصاویری داشتید که خراب شده باشند؟

ممکنه سخت افزار ذخیره سازی شما در معرض خطر از کار افتادن باشه.
    اگه اورکلاک کردین سیستمتون رو مخصوصاً اگه CPU Clock speed رو تغییر دادید، اونهم میتونه از دلایل خراب شدن دیتا باشه.

ولی خود پریمیر تا به امروز چنین مشکلی رو برای من ایجاد نکرده.

کلمات کلیدی این موضوع