سلام دوستان این نمونه کارمه با اتوکد تا حدی مدل کردم بعد تو تیریدی مکس متریال و رندر
کارم پروژه دانشجویی خیلی خوشحال میشم اگه می شد تو دفتری جایی کار کنم
عبدالله ریشهری قم ab.reyshahre@yahoo.com
سلام دوستان این نمونه کارمه با اتوکد تا حدی مدل کردم بعد تو تیریدی مکس متریال و رندر
کارم پروژه دانشجویی خیلی خوشحال میشم اگه می شد تو دفتری جایی کار کنم
عبدالله ریشهری قم ab.reyshahre@yahoo.com
زیباست...خسته نباشی...
فک کنم اون پسره میخوات خودشو بندازه پایین...:d
درود بر شما ... عالی خسته نباشید ...
aaaaaalie marhaba
سلام و درود آفرین خوبه
اصلا کار خوبی نیست !!!!
پروژه دانشجویی ؟!
بهتر نبود یک کار بهتر میزدید برای پروژه ؟!
اصلا به نظرم جالب نیست !
من به جای استادتون بودم از 20 ... 5 هم نمیدادم :|
ویرایش توسط Mr.Youtube : 07-22-15 در ساعت 19:56
خیلی خیلی عالیه فقط رنگ و نور آدما با محیط ست نیست
خوبه از 20 من 17 میدم
سلام ممنون دوستان
در ضمن این اولین کارمن بوده نه پروژه دانشجوییی
خیلی خوبه
برای رسیدن به موفقیت باید از یه جایی شروع کرد . برای اولین کار واقعا قابل تحسینه .و امیدوارم نقد بسیار تند برخی از دوستان باعث ناراحتیت نشده باشه .
خب طبیعتا هیچ کدوم از ماها اولین کارهامون کارهای با کیفیت بالا و بسیار حرفه ای نبوده . به مرور زمان و با تکرار و تمرین زیاد اگه رشدی بوده بهش دست پیدا کردیم .
فقط یه نکته .
توی نماهایی که داری میزنی اگه از کاراکتر استفاده نکنی خیلی بهتر میشه . چون ممکنه یه جایی اندازه هات درست نبوده باشه و با وجود اون آدمه حسابی توی چشم میخورند.
همین مردی که گذاشتی داره چایی میخوره . اول از همه جلب توجه میکنه و مشخص میکنه وتوی چشم میاد . اگه توی فتوشاپ اون مرده رو کوچیک تر میکردی و یکمی با رنگها بازی میکردی میتونستی با صحنه مچش کنی .
ولی در کل که بخایم حساب کنیم و با توجه به اینکه میگی کار اولت بوده بسیار عالی هست اما جای پیشرفت بیشتری داره .
به هر حال امیدوارم کارهای بسیار بهتر و زیباتر و حرفه ای تری رو ازت شاهد باشیم
موفق باشی دوست من و به جمع دوستان ویدئو افکتی حضورتو خوش آمد میگم. البته شاید مدتهاست اینجایی اما خوشحالم که دوستان خوب و با ذوق و علاقه ای رو می بینم اینجا.
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.