سلام دوستان.من به تازگی شروع به یادگیریه مایا کردم و فعلا دارم روو بخش مدلسازیش کار می کنم...چند تا سوال دارم که مهمترین در مورد کار با کلید های کیبورد مایاست.من با تری دی مکس کار می کنم و تقریبا به اون عادت کردم،یعنی کارای معماریم رو روو اون انجام میدم،ولی دوست دارم انیمیشن هم یاد بگیرم و برا همین سراغ مایا رفتم،توو این یه هفته ای که از مایا آموزش دیدم،کاملا با کلید های میان برش عادت کردم و وقتی الان دوباره روو مکس رفتم که یه سری تمرین کنم،دیدم هی کلیدای کیبوردش رو با مایا قاطی می کنم...شما هم همینطور میشین؟چیجوری این همه نرم افزار یاد می گیرین خدایی؟!:d خالا سوالم اینه که مایا بخشی نداره که مثه بخش costumize user interface مکس باشه که بشه کلیدای میانبر رو عوض کرد؟مخصوصا کلیدای موس،مثه pan یا orbit ...اصلا به نظرتون اینکار مفید هست یا بهتره که به تنظیمات کلیدا دست نزنم؟!
سوال دیگم اینه که به نظرتون چقد وقت میبره انیمیشن رو یاد بگیرم؟و اینکه به تظرتون توو بخش مدلسازی با کدوم کار کنم بهتره؟!
راستی،من هر توو تاپیکای مربوط به مایا،بخشی که مربوط به سوال جوابا باشه ندیدم،برا همین اینجا مطرح کردم.غذر خواهی و پیشاپیش تشکر