لطفا کسی میدونه چطوری میشه سه استخوان به پای این کاراکتر که از نوع jpg هستش داد....دقیقا مثل تصویر زیر
لطفا کسی میدونه چطوری میشه سه استخوان به پای این کاراکتر که از نوع jpg هستش داد....دقیقا مثل تصویر زیر
اگه اشتباه نکنم خود موهو این قابلیت رو داره و میتونه یک عکس رو به چند استخوان تبدیل کنه اموزش کامل تو سایت هست
??? ?? ?????? ??? ?????? ***** ?? ???? ????? ??? ?? ??????
سلام من آموزشهای جناب هادی پور روخریداری کردم و به چنین چیزی اشاره نشده...اگرهست لینکش بزارید...
وقتی که برای یک عکس یا شکل چندتا استخوان میسازید این اتفاق میوفته و بعد با این ابزار مشخص کنید کدوم قسمتا رو در بر بگیره
دوست عزیز اینکه مال افزایش و کاهش قدرت استخوان.... شما ظاهرا نگرفتید من چی میگم...مثلا برای پا در فتوشاپ پا رو به سقسمت تقسیم میکنیم و سپس در انیمه اون سه استخوان رو طراحی میکنیم...تا اینجا کار عادیه و مشکلی نیست...حالا من میخوام در فتوشاپ پا رو یکپارچه قرار بدم یغنی به سه قسمت تقسیم نکنم و اون پا رو در انیمه سه استخوان بهش بدم....دقیقا مثل تصویر پای تمساح که از پک پای یک پاچه تشکیل شده اما سه تا استخوان داره و این پا با اینکه یک لایه هستش خم میشه و میپیچه...
ببین هزیز شما حتی این کارو امتحان نکریدن ! شما کافیه بون هارو زیر مجموعه اون عکس قرار بدید و با اون ابزار نشون بدید کجا ها رو در بر بگیره همین !!