با سلام
برای کار روتوسکوپی و انجام ماسک بهتر یکی از دوستان به من برنامه composition رو معرفی کرد که متاسفانه هیچ لینک دانلودی را نتوانستم پیدا کنم
عزیزان اگر کسی لینک دانلود composition برای ویندوز را دارد ، ممنون میشم در اختیار من بگذارد .
با سلام
برای کار روتوسکوپی و انجام ماسک بهتر یکی از دوستان به من برنامه composition رو معرفی کرد که متاسفانه هیچ لینک دانلودی را نتوانستم پیدا کنم
عزیزان اگر کسی لینک دانلود composition برای ویندوز را دارد ، ممنون میشم در اختیار من بگذارد .
?????????????? ?? ??? ?? ?????? ?? ?? ?????????...
ببخشید
اسم برنامه combustion هست گویا و من اشتباه نوشتم
منم براتون سرچ کردم ولی متاسفانه انگار لینکی ازش نیست. نرم افزار مال کمپانی autodesk هست و آخرین ورژنش 2008. احتمالا به خاطر قدیمی بودنش لینک نیست ازش
ممنون از لطفت ، گفتم شاید اینجا دوستان بتونن کمک کنن
هیچ یک از دوستان نتونست ، لینک دانلود برای من پیدا کنه ؟ یا راهنمایی برای پیدا کردنش داشته باشه ؟
من یه تورنت براش پیدا کردم، ولی seeder اش 1 دونه بیشتر نیست. طول میکشه دانلود بشه. tracker اش هم عمومی نیست واسه همین لینک تورنت رو بهتون نمیتونم بدم.
ولی گزاشتم دانلو بشه، هروقت برسه براتون آپلود میکنم، اما ممکنه تا آخر شب طول بکشه که به دستم برسه و هیچ تضمینی هم نیست که کار بکنه (چون خیلی قدیمیه، آخرین نسخه 2008 هست)
Autodesk تولید این نرم افزار رو متوقت کرده، تمام امکاناتش در نرم افزار Nuke هست واسه همین دیگه این رو گسترش نداده.
سلام
بهتره از نرم افزارهای جایگزین مثل silhouette , Nuke ویا Mocha استفاده کنید...
نتیجه بهتری خواهید گرفت
Droptuts.com
بفرمایید. از این لینک میتونید دانلود کنید. سریالش داخل یه فایل متنی توی خود این فایل فشرده شده.