سلام دوستان
این کار تازه درست کردم.خیلی خوشحال میشم نطراتتونو درمورد این کاربگید. هر نظری هم که دوست داشتید خوب یا بد بگید
ممنون
https://www.aparat.com/v/pKlSa
سلام دوستان
این کار تازه درست کردم.خیلی خوشحال میشم نطراتتونو درمورد این کاربگید. هر نظری هم که دوست داشتید خوب یا بد بگید
ممنون
https://www.aparat.com/v/pKlSa
ویرایش توسط alirezaaa : 02-24-18 در ساعت 16:03
افرین
سلام
بیشتر ، اون پرسش تون برام بسیار جالب بود .
" مردم جهان که دارای عقل و شعورند،چرا ظلم و بی عدالتی را به صورت امری عادی می بینند و "اعتراض"نمی کنند؟؟!! "
جواب این پرسش را امام علی (ع) در همون اول نهج البلاغه داد . در واقع مشکل جامعه ی بشریت هه که جواب این سئوال و ده ها سئوال دیگه را در بر میگیره
جواب شاید براتون نامفهوم جلوه کنه (همونطور که اولش برای من هم نامفهوم بود ولی هر چی بیشتر تفکر کنید ، بهتر متوجه میشید)
جواب هم این هست که عموم مردم (دنیا . نه فقط یه کشور خاص . چه اونایی که دین دارن یا نه) ، برای خدا شریک قائل میشن و توحید را در عمل قبول ندارن (گر چه با زبون قبول داشته باشن) و قول ها و قرارهایی که خدا داد را گاها منظقی نمیدونن . این ، سرچشمه ی تمام گناهان میشه . یکیش سکوت در برابر ظلم هه
البته نه همه . دسته ی مومنان مخلص جدا هستن
البته شرک هم سطح های مختلف و به طبع اون گناهان هم سطح های مختلف داره
ممنون ازاین دقت نظرتون
من این سوال روبه عنوان مفهوم کنایی قراردادم و قطعا جوابش طبق توضیحاتی هست که شما فرمودید
بازم ممنونم
خیلی خوب بود،خسته نباشید
سلام
دوست من خوب بود . ( مخصوصا بعنوان اولین کار )
ولی نکاتی رو میگم که سعی کن رعایت کنی ...
1) روایت داستانت خوب نبود ! هر چه داستان قوی و مناسب باشه ... ولی اضول روایت داستان در کار رعایت نشه ، اصلا داستان از آب درنمیاد و مخاطب نمیفهمه این صحنه ها ربطشون بهم چیه ؟ و داستانت اونطوری که لازمه پیش نمیره !
2) روی انیمیت ها کار کن ... مخصوصا اون شخصی که در ابتدای کار از سمت راست به انتها سمت چپ میره و بعد دستش رو برای تفکر بالا و کنار صورتش میاره ... این که خیلی کند حرکت میکرد و دست کند بالا اومد !
3) انیمیت پاها رو در دستو کارت قرار بده ... جوری که پا روی زمین و بصورت طبیعی حرکت کنه نه این که انگار پاها روی هواست و شخص رو زمین حرکت نمیکنه !
4) گرافیک محیط و شخصیت هات رو دوست داشتم .. افرین
در کل خوب بود
بسیارممنونم بابت نظرکاملتون و این که واقعیتش روایت داستان رو خوب بلد نیستم و بازم بودن کسانی که به این مورد اشکال گرفته بودن
در مورد انیمیت هم دقیقا مشکلات زیادی دارم و در حال حاضرهم دیگ کلا بیخیال ساختن کار جدید شدم و فقط دارم رو انیمیتم کار میکنم
سلام
تبریک می گم.
به عنوان کار اول خوب بود.
و یک مورد دیگه در مورد حرکت دوریبن. البته منظورم زوم کردنش بود که دو سه جا استفاده شده؛ ولی حرکتش و زوم کردنش یه جوریه که بیشتر باعث میشه حس رو بگیره و تمرکز رو به هم بزنه. مثلاً دو دوجا می خوایین رو تابلوها زوم کنین که یه هویی میرین تو مرکز تصویر و آدم فک می کنه می خوایین چیزی رو تو مرکز نشون بدین ولی بعد یهو و خیلی سریع میرین سمت تابلوها.تو مورد آخر هم همینطور بود.
?? ????????????????? ????????????????????????? ???
.
.
.
ممنون از نظرتون
بله متاسفانه درحرکت دوربین هم مشکل داشتم که درکارهای بعدی حتما درستش میکنم
بسیار عالی و زیبا ،خیلی زحمت کشیدید.واقعا حرفه ای بود.اگر نیاز به همکاری داشتید ،من به صورت کار اموز میتونم کمک کنم .به دست مزد نیاز ندارم.