سلام من تو سینما فوردی نمیتونم یه لولرو خم کنم اگه میشه کمکم کنید
سلام من تو سینما فوردی نمیتونم یه لولرو خم کنم اگه میشه کمکم کنید
با این اطلاعاتی که دادید باید حدث زده بشه که مشکل چیه
در آینده اگر مشکلی پیدا کردید و نمیدونستید چطور اون رو تشریح کنید، حد اقل لطف کنید و یک تصویر از صفحه کار ضمیمه کنید.
اما فکر کنم میدونم مشکلتون چیه، به احتمال زیاد شما یک Cylinder ساختید، بهشت یک دفورمر Bend دادید ولی خمیدگی روی Cylinder اعمال نمیشه؟
اگر مشکل اینه، Cylinder خود را انتخاب کنید، داخل تنظیمات در گزینه Height Segment مقداری بیش از 1 قرار دهید.
ویرایش توسط pejii : 09-13-18 در ساعت 23:42
سلام بله دقیقا منظورم همین بود ببخشید که نتونستم درست توضیح بدم چون تازه شروع بکار کردم شرمنده
حالا این گزینهHeight Segment رو از کجا باید بیارم چون وقتی رو Cylinder کلیک میکنم گزینه Height Segment نشون داده نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
به نکته ای که محسن جان بالاتر اشاره کردند توجه کنید، اگر اشیاء اولیه را editable کرده باشید، دیگر پارامترهای ساخت آنها را نخواهید داشت.
ولی به دلیل اینکه تازه کارید احتمالاً محل دقیق آپشن ها رو نمیدونید:
1- شیء Cylinder را در پنل Objects انتخاب کنید.
2- وارد برگه Object در پنل Attributes شوید.
3- پارامتر Height Segments را افزایش دهید.
ممنونم از شما درست شد اما یه موضوع دیگه ام هست اونم اینه که اگه بجای استوانه مستطیل رو بخوایم خم کنیم باید چیکار کنیم چون توی ابجکت مستطیل اون گزینرو نداره
خیلی خیلی لطف کردین ممنونم ازتون
با سلام به دوستان. برای خم کردن لوله می تونید از روش های دیگه هم استفاده کنید. از ابزار sweep استفاده کنید. با این روش با استفاده از spline ها می توانید هر شیء که می خواهید را بسازید به هر شکلی که می خواهید در بیاورید.به عکس دقت کنید.فایل پروژه را گذاشتم اگه کسی خواست دانلود کنه . ابزار bend را که این دوست عزیزمون توضیح فرمودند رو در فایل گذاشتم. موفق باشید.
http://s8.picofile.com/file/8337577068/Sweep.rar.html