سلام
دوستان توی افترافکت 2015 در پنجره Preview یه کلید کم دارم همون کلیدی که خودش ویدیو رو پردازش میکنه تا ویدیو روون بخش بشه
اگه علتش رو میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
دوستان توی افترافکت 2015 در پنجره Preview یه کلید کم دارم همون کلیدی که خودش ویدیو رو پردازش میکنه تا ویدیو روون بخش بشه
اگه علتش رو میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
مصطفی جان در ورژن CC 2015 نیازی نیست RamPrivew بزنید چون کلید Space رو بزنید هم صدارو پخش میکنه و هم ویدیو رو
سلام در CC2015 مشکل من اینجاست که وتقی play میکنم از روی تایم لاین اگر مثلا 30 ثانیه تصویر دارم,اون میله رنگی بالای لایه تایم لاین مثلا به اندازه 5 ثانیه سبز میشه و بقیش سبز نمیشه که play ادامه پیدا کنه نتیجه کارو بصورت preview ببینم , نمیدونم مشکل چیه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
مشکل دوم: وقتی پروژه رو از پریمیر با راست کلیک به افترافکنت میبرم,بعد از بستن افترافکت, داخل محیط پریمیر که روی clip در تایم لاین دابل کلیک میکنم وارد محیط افتر افکت نمیشه تا بتونم اونجا ویرایش انجام بدم.
ویرایش توسط Reza82N : 10-15-16 در ساعت 14:14
سلام
سیستم یکم ضعیفه نمیتونه تمام فریم هارو رم پریویو بگیره
بهتره کچ سیستم رو هم حذف کنید شاید درست شد
http://forum.video-effects.ir/thread20024.html
سوال دومی بله وقتی از پریمیر به افتر میرید یک پروژه براتون برای افتر افکت میسازه اون رو باید ویرایش کنید
سوال دوم چیز دیگه ای بود بعد از بردن کلیپ از پریمیر به افتر که اونجا یک پروژه ساخته میشه , بعد از اینکه افترافکت رو میبندم مستقیم از خود ِ پریمیر نمیتونم افتر رو باز کنم درحالی که در CC2014 اگر اشتباه نکنم با دابل کلیک مثل عکس زیر مستقیم افتر افکت باز میشد, مثل حالتی که با زدن CTRL+E در افتر افکت روی فایل PSD , خود ِ افتر افکت مستقیم برای ما فوتوشاپ رو باز میکنه.
اجازه بدید روی شکل مطرح کنم:
ویرایش توسط Reza82N : 10-15-16 در ساعت 15:47
سلام
دقیقا این برای منم سئوال شده بود
خیلی بده این نسخه جدید
اعصاب خورد کنه هم گیر داره و هم نداره
اون خط سبزه دیگه پر نمیشه و نمیدونی تا کجا الان روون هست
چجوری میشه روون روون مثل قبل یه محدوده رو رندر پریویو کرد؟!
با تشکر
Trust is like an eraser
The more you use it , the shorter it becomes
راهشو پیدا کردم حسین آقا:
روی تایم لاین روی کلیپ برش خورده راست کلیک میکنیم وreveal in project
بعد در پنجره Project روی فایلی که بهش اشاره شده راست کلیک کرده و Edit Original رو میزنیم ، مستقیم افتر باز میشه،
برای تایم لاین هایی که خیلی بین اتر وپریمیر سوییچ شده این روش عالیه.