سلام و خسته نباشید
مدتی هست که فتوشاپ 2018 رو نصب کردم وقتی کار میکنم با هاش خیلی کند عمل میکنه می خوام با براش چیزی درست کنم خطای زیر رو میده فک کردم فتوشاپ 2018 رو سیستمم مشکل داره اما متاسفانه انگار فتوشاپ 2017 هم همین جوری شده لطفا کمکم کنید.
سلام و خسته نباشید
مدتی هست که فتوشاپ 2018 رو نصب کردم وقتی کار میکنم با هاش خیلی کند عمل میکنه می خوام با براش چیزی درست کنم خطای زیر رو میده فک کردم فتوشاپ 2018 رو سیستمم مشکل داره اما متاسفانه انگار فتوشاپ 2017 هم همین جوری شده لطفا کمکم کنید.
باسلام ؛
دوست من ، احتمال اول اینست که سیستمتان ضعیف است و دوم اینکه در تنظیمات پرفرنسس فتوشاپ میزان " رم " اختصاص داده شده را دستکاری کرده اید و یا پروژه تان سنگین است و ... بهر حال دوستان بدانند که هنگام ابراز چنین پرسشهایی حتماً مشخصات سیستم خود را هم به ضمیمه سئوال خود ارسال کنند تا دوستان زودتر و بهتر راهنمایی کنند . شما هم مشخصات سیستمتان را ارسال کنید . موفق باشید .
ببخشید یادم رفت فقط اینو بگم خطا قبلا ویندوز قبلی خیلی کمتر بوده از وقتی که ویندوزمو اپدیت کردم انیجوری شده
با سلام؛
دوست من ، در میان این اطلاعات خبری از کارت گرافیک نیست . چند گیگ گرافیک داری ؟ نوع کارت گرافیکت چیه ؟ برای کار با نرم افزارهای " آدوبی " دو چیز بسیار مهم است . یکی رم که شما حد اقل آنرا دارید یعنی 4 گیگ و دوم گرافیک که ظاهرا ندارید . پس اگر غیر از گرافیک موجود در مادربورد ، کارت گرافیک دیگری ندارید باید گفت که خودتان را خسته نکنید . موفق باشید.
این هم کارت گرافیکم
AMD Radeon(TM) R5 M330
پس چرا قبلا کار میشد باهاش کرد؟
با سلام؛
دوست من ، اگرچه این کارت گرافیک در لیست کارتهای ساپورت شده توسط آدوبی نیست اما معنی آن این نیست که حتما با این نرم افزارها کار نمیکند . بهر حال بهتر است درایور کارت گرافیکتان را هم مثل ویندوزتان آپدیت کنید انشاالله مشکلتان برطرف بشود . موفق باشید .
لینک دانلود تازه ترین درایور کارت گرافیکتان
https://drp.su/en/hwids/PCI%5CVEN_10...windows-10-x64
ویرایش توسط kkhodaey : 08-17-18 در ساعت 03:17