سلام مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟ از کرکه؟؟؟؟ اگه از کرکه باید کجا کد رو وارد کنم اول کد رو از کجا بگیرم؟
سلام مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟ از کرکه؟؟؟؟ اگه از کرکه باید کجا کد رو وارد کنم اول کد رو از کجا بگیرم؟
درود بر شما بفرماییددوست گرامی این آموزش رو قبلا برای یکی از دوستانی که همین مشکل روداشت ساخته بودم
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
از روی دو تا اموزش رفتم ولی باز برای من همین ارور رو میده فکر کنم از کرک باشه چون من کرک نکردم و تو اموزش ها نحوه ی کرک کردن رو یاد نمیده
هر چی تا حالا نصب کردید این اسکریپ رو پاک کنید کامل این رو دانلود کنید و به همون روش نصب کنید:
?? ??? ????? ??????!
ممنون الیکا خانم درست شد دیگه از فردا که از مدرسه اومدم میرم تو کارشون البته باید دنبال یکی با صدای خوبم بگرم :d یا صدای خودم رو تو نرم افزار اصلاح کنم فقط یکم با انیمیشن سازی مشکل دارم خیلی وقت گیره برای ساخت شکرستان چقدر وقت گذاشتن؟؟!!!!!
خعلی اسکریپت باحالی بود
?? ??? ????? ??????!
ممنون الیکا خانم یه سوال این خط قرمز که مرز لب رو باید مشخص کنیم رو نمیشه به جای خط صاف خط منحنی کردی؟؟؟؟ چون تو عکسه دارم میخندم
?? ??? ????? ??????!
چشم نقل و قول میزنم وقتی auto lip رو انتخاب میکنی برات یه خط میاره که لب رو به اسکریپت معرفی کنی مشکل اینجاست که یه خط صاف هست و دهن من توی عکس درحال خنده هست و دو طرف دهنم بالاست و وسطش پایین ولی تا جایی که من بلدم تو اسکریپت با خط صاف میشه لب رو به اسکریپت فهموند برای همین اون لایه ای که مثل لب میشه جوریه که کل لب منو نمیگیره برای همین مجبور شدم لبم رو کج کنم با ابزار های افتر و بعد این اسکریپت رو اعمال کنم نمیدونم چه جوری منظورم رو برسونم تو این بخش خیلی ضعیفم [آپارات فقط 5 کلمه آخری]Xpzic[/آپارات فقط 5 کلمه آخری] این فیلمه البته بعد از 10 ثانیه لب تکون نمیخوره و بخواطر اشکالی هست که فهمیدم برای چیه