سلام به دوستان
کسی هست که فرق بین Autodesk Softimage و Autodesk Motionbuilder رو بدونه و به من توضیح بده؟
ممنون
سلام به دوستان
کسی هست که فرق بین Autodesk Softimage و Autodesk Motionbuilder رو بدونه و به من توضیح بده؟
ممنون
سلام دوست عزيز
Autodesk Softimage یکی از بهترین و قدیمی نرمافزارهای سه بعدی جهان است که در مقایسه با نرمافزارهای رغیب مثل مایاو مکس قابلیتهای منحصربهفرد خود را دارد مثل ICE Interactive Creative Environment و Gigapolygon قدرت نرمافزار در اجرای صحنههای سنگین با تعداد پلاگینهای بسیار بالا خیلی خوب عمل میکند و احتمال هنگ کردن و کرش شدن سیستم بسیار پایین است.
قابلیت های نرم افزار Autodesk Softimage:
دارای ویژگی CrowdFX Crowd Simulation برای شبیه سازی جمعیت های پیچیده در محیط
بکارگیری ICE (Interactive Creative Environment) به منظور ایجاد جلوه های ویژه و ساخت شخصیت هایی که نسبت به یکدیگر و محیط واکنش نشان می دهند
فیزیک گلوله برای ICE : گزینه های تشخیص برخورد موانع برای داینامیک بر پایه ذرات به همراه فیزیک گلوله
سازگار با نرم افزار Autodesk Maya
توسعه ساخت Rig و انیمیشن
Viewport با کیفیت : محتوای انیمیشن های 3 بعدی خود را با استفاده از Viewport جدید و با کیفیت این نرم افزار، ویرایش کنید. کاهش نیاز به مشاهده مداوم پیش نمایش با استفاده از نرم افزار تهیه رندر از ویزگی های این بخش است
پیش نمایش انیمیشن ساخته شده
ویرایشگر Synoptic
افزودن به وزن کاراکترها در نقاشی ها
ایجاد لایه های انیمیشن هنگام ایجاد کلیپ
Autodesk Motionbuilder نرم افزاری به منظور ساخت شخصیت های انیمیشنی کاربرد دارد.Autodesk MotionBuilder توانایی انیمیشن سازی شما را ارتقا می دهد تا انیمیشن های با کیفیتی بسازید. این برنامه در ساخت انیمیشن فیلم ها و بازیها به صورت پیچیده و متفاوت تبحر خاصی دارد. شما با این برنامه می توانید کارهای ساخته شده خود را تدوین و یا اجرا کرده و یا انمیشن های خود را متحرک سازی نمایید.
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
ممنون ندا خانوم. دست شما درد نکنه. کمک بسیاری به من کردید.
ندا خانم به نظرتون softimage آسون تره یا مایا؟ کدوم قویتره؟