سلام خدمت دوستان
بعد از آپدیت به 2155 مشکل پیدا کردم و با هر روشی که انجام دادم نتونستم از ورژن قبلی که سالم بود استفاده کنم.
بیزحمت کرک آخر که گفته میشه مشکل رو رفع کرده از سایت cgpersia دوستانی که میتونن بذارن ممنون میشم.
سلام خدمت دوستان
بعد از آپدیت به 2155 مشکل پیدا کردم و با هر روشی که انجام دادم نتونستم از ورژن قبلی که سالم بود استفاده کنم.
بیزحمت کرک آخر که گفته میشه مشکل رو رفع کرده از سایت cgpersia دوستانی که میتونن بذارن ممنون میشم.
سلام
آخرین ورژنی که تو وبسایت هست اینه و مشکلی نداره
http://forum.video-effects.ir/thread21136.html
عذر خواهی میکنم
منظورمو درست نرسوندم:
مشکلی در اجرای پلاگین ندارم فقط زمانی که از Shadow و AO به صورت Raytrace استفاده میکنم ارور میده.
قبلا تو ورژن2015.3 مشکلی نبود بعدش که گرافیک و خود پلاگینو آپدیت کردم تو2017 و بقیه ورژن ها این مشکل پیش اومده
در ضمن ویندوزم 10 هست.
دوباره ورژن قبل که سالم بود رو هم نصب کردم اما رفع نشد
ویرایش توسط vahidx360 : 03-28-17 در ساعت 12:38
باسلام
در این سایت کاربران زیادی با ویندوز10مشکل داشتند که بیشتر مشکلات مربوط به افتر افکت است
الان بیشتر پلاگین های افتر افکت با ویندوز 10هنوز مشکل دارند واستاد هادی پور گفتند:که فعلا ویندوز10نصب نکنید.
شما همون ورژن 3ویندوز8.1یا7رونصب کنید مشکلتون حل میشه
اما بهتره همان8.1رو نصب کنید که واقعا ویندوز خوبیه
ویرایش توسط Mahdi-AE : 03-28-17 در ساعت 12:49
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
سلام ممنون از جوابتون
اما بنده نزدیک 2 سال هست ویندوز 10 دارم و مشکلی نداشتم تا اینکه آپدیت element 3d 2.2.2.2155 رو نصب کردم.
با اکثر نر افزار ها هم تو ویندوز 10 بدون مشکل کار میکنم.
بنده اولش هم عرض کردم تو سایت CGpersia مثا اینکه مشکل رو برطرف کردن اما چون اکانت نداریم نمیتونیم دانلود کنیم
ویرایش توسط vahidx360 : 03-28-17 در ساعت 13:43
دوستان کسی این مشکلو نداره؟؟؟
تا کرک شدن و آمدن نسخه بعدی element 3D از آپدیت درایور کارت گرافیکی اتان خودداری کنید.
برای رفع مشکل فعلی، نسخه 373.06 درایورهای nvidia را نصب کنید (فقط دوستانی که در نسخه های جدید درایور با مشکلات کرش کردن در element 3D مواجه شده اند).
با سلام دوستان محترم لطفا بگید این مشکل مال چیه
سلام کارت گرافیک شما چیه؟
http://forum.video-effects.ir/thread21136.html