سلام .من یه پروژه ای رو با مدیا انکودر رندر میگیرم ولی وسطاش یه دفه قط میشه و صدای گوسفند میاد.مشکل از کجاس.با خود افتر هم رندر میگیرم وسطاش قط میشه
سلام .من یه پروژه ای رو با مدیا انکودر رندر میگیرم ولی وسطاش یه دفه قط میشه و صدای گوسفند میاد.مشکل از کجاس.با خود افتر هم رندر میگیرم وسطاش قط میشه
باسلام ؛
جداً صدای گوسفند میاد ؟!.. نکنه سی پی یو سیستمت زده بالا ؟!... حتماً یکهویی ترسوندت ؟! .. اولین بار که منم صدای این گوسفند دیوانه را شنیدم (و ولوم سیستمم هم خیلی بالا بود) هرچی خوده بودیم بجای بالا زدن ، سر پائین زد !... یک لحظه هنگ زدم و ... نفهمیدم از کی و چی و کجا بود و یکهو گرفتنمان با یک مشک دوغ ناب آب علی !!! ... و چون چندتا نرم افزار و غیره باز بود کلی تفتیش کردم تا مچشو گرفتم !... انگار توی شرکت ادوبی هم قحطی صدا اومد که اینو گذاشته روی تولیداتش . حالا ... گفتم کمی شاد باشیم !!! .. بگذریم . مشکل شما چندین دلیل ممکنه داشته باشد . یکی از آنها اینست که باید " کش " افتر را خالی کنی . دوم اینکه یکبار از اول تا آخر پیوسته در پریویو افترافکت آنرا تماشا کن و بعد ، از آن خروجی بگیر . سوم اینکه ممکن است که پروژه تان از نظر زمان دچار مشکل باشد . اندازه کامپهایتان را چک بفرمائید . فعلا ! ... موفق باشی
سلام منظورتون از کش چیه؟چجوری میشه پاک کرد.
وای ممنون .چقدر این chace فزای هاردمو گرفته بود.خیلی خالی شد.واسه پریمیر هم همینطور چیزی هست؟اخ با پریمیر هم زیاد کار میکنم