سلام دوستان کسی هست
لنز خوب معرفی کنه برای کار ترکینگ
لنز تله خوبه یا واید
سلام دوستان کسی هست
لنز خوب معرفی کنه برای کار ترکینگ
لنز تله خوبه یا واید
سلام
لنز واید بهتره و حدودا 50 میلیمتر
هرچند این بستگی به فیلمبرداری شما داره که میخواین چطوری بشه ولی بیشتر فیلم های هالیوودی از لنز واید استفاده میکنند با لنز 30 تا 70 میلیمتر
من پیشنهادم واید و 50 میلیمتر است کمتر از 50 هم مشکل پیش میاد مدل ها بعدا کشیده میشن
البته آقای هادی پور مساله اصلی رو بهش اشاره کردند، تا زمانیکه لنز شما کشیدگی و یا فشردگی در تصویر ایجاد نکنه مشکلی هم برای ترکینگ خوب باهاش نخواهید داشت. (البته اگه مشکل زمان نداشته باشید و کمی هم بتونید با افت کیفیت کنار بیایید، تصحیح لنز از جمله پروسه هایی هست که قبل از ترکینگ روی فوتیج میتونید انجام بدید)
ولی تجربه شخصی من اینه که رزولوشن تصویر برداری از شارپ بودن و یا کیفیت لنز و ویدیوتون مهمتره. به شخصه ترکینگ بهتری با ویدیوهای گرفته شده با gopro روی 4k داشتم تا تصاویر 1080p ای که با canon 7d استفاده کردم. مشکل fisheye ای که توی تصاویر gopro هم بوده البته مجبور شدم با تصحیح لنز برطرف کنم که زمان اجرای کارم رو بیشتر کرد ولی در نهایت دیتای ترک شده بسیار روان تری داشتم.
بعد از رزولوشن، فریم ریت باز مهم تر از لنز هست. مخصوصاً اگه صحنه های سریع دارید. هرچقدر کار با فریم ریت بالاتری ذخیره شده باشه ترکینگ راحت تر و دقیق تری میتونید ازش بیرون بکشید مخصوصاً که میزان motion blur بوجود آمده در ویدیو هرچقدر فریم ریت بالاتر باشه کمتر میشه و motion blur یکی از دشمنهای ترکینگ هست.
اشاره کنم که این تجربه شخصی من هست و به شخصه بیشتر ترکینگ هام رو با موکا انجام میدم که ترکر سطحی است.
برای چه سطح کاری میخواهید دوربین تهیه کنید؟
برای مصرف دیگری به جز فیلم برداری هم دوربین رو لازم خواهید داشت؟
چه نوع ویدیویی میخواهید در نهایت تولید کنید؟
......
دلیل وجود اینهمه نوع متفاوت دوربین و لنز اینه که برای هر نیازی و نسبت به هر بودجه ای فقط یه تعداد انگشت شماری از این دوربین ها گزینه مناسبی هستند.
اگه صرفاً برای کارهای match moving و ترکینگ فقط میخواهید استفاده کنید؟ پیشنهاد میکنم با DJI Osmo شروع کنید.
اگه تصویر برداری حرفه ای تری میخواهید انجام بدید و میتونید هزینه کنید، یک ریگ خوب ببندید و از یک دوربین سینمایی استفاده کنید.
سلام دوستان این سایت چرا انقدر ارزون میده
http://www.jahanrc.com/product/%D8%A...9%84-dji-osmo/