برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

مشاهده : 2007 , پاسخ ها : 9
موضوع: نمونه کار خودم

mohammadrezadavari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1573

نمونه کار خودم

سلام به بو بچه ها یه مت پینت تو 5 دقیقه انجام دادم فو تیج تتلو نظر یادتون نره

http://uploadboy.com/9104qkawuvde.html

instagram:davarivfx
    telegram.me/davarivfx

mohammadmola آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    2156
    بد نبود....ولی خوب هم نبود.

mohammadrezadavari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1573
    تو 3 ثانیه می خواهی چیکار کنم

instagram:davarivfx
    telegram.me/davarivfx

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما همونطور که گفتین توی 5 دقیقه بهتر از این نمیشه ...خوب براش وقت بزارید و بهتر روش کار کنید

بعد بزارید اینجا ما نظر بدیم
    ????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
    ?? ??? ????? ??????!
    ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???

?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
    ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...

داداش همینکه داری از ایده هاتون استفاده میکنید جای تقدیر داره.به امید پیشرفت روز افزون داداش گلم

marvel آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3094
    بد نیست...
    من واسه یه کار فقط تمرینی حدود یه هفته کار کردم بعد اعصابم خورد شد اصلا پروژه شو پاک کردم..
    شما آخه توی 5 دقیقه میخواید نمونه کار بزاری؟؟
    یکم کار کنید خیلی عالی میشه..
    به امید کارهای قویتر
    موفق باشید..

????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????

aligazboland آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3102
    نا راحت نشو دوست من شما نظر بچه ها رو خاستی ،نظر دادن.در ضمن مطمئنا با نیت خوب این کار رو کردن که ان شا ا.. پیشرفت داشته باشی.موفق باشی
    کاربرای شروع خوبه ولی ایراد اساسی تکان های غیر ضروری هواپیما بود. رنگ هم خیلی جای کار داره که کار بهتر شه.
    ویرایش توسط aligazboland : 02-28-14 در ساعت 07:21

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    سلام عزیز مگه مجبور بودید تو پنج دقیقه انجام بدید؟نارحت نشید اینارو مینویسم ک کاراتون بهتر بشه.این کار شما کلا اشکال بود.هیچ زیبایی هم توش نبود.شما کارتون بد در اومده برای توجیه خودتون و بیننده هاتون دلیل تراشی میکنید ک تو 5 دقیقه کار شده...ک چی؟واقعا اگه من این کار شمارو انجام میدادم چیر میگفتید بهم؟اینو یادت باشه ک همیشه کاری انجام بدی ک ب ندرت توش اشکال پیدا کنند ن این که ب ندرت توش زیبایی ببینی.بهتر بود ی روز یا بیشتر وقت میذاشتید و ی کار قشنگ انجام میدادید.بهتره شما هم مثل خیلیا وشتی دیدید کارتون خوب در نمیاد پاکش کنید یا دوباره از اول درستش کنید.برای بهتر شدن کاراتون هم نمونه کار زیاد نگاه کنید هم فیلمهای اموزشی ببینید.همین وبسایت اموزشهای خیلی قوی در باره matte painting داره.دوباره میگم از نوشته هام ناراحت نشید.موفق باشید عزیز.

دوست عزیز
    ممنون که تلاش کرده ای که کاری تولید کنید . در مورد تولید کار چند نکته هست که خدمتتان عرض می کنم.
    1- هیچ وقت کاری را با عجل درست نکنید . چون این کار نشانه کم حوصلگی و عدم علاقه به کار هست . همچنین کاری که در زمان کوتاه انجام می شود. هیچگاه نشانه مهارت شخص در کارش نمی باشد .(مخصوصا در کار کامپوزیت ). صبر وحوصله اولین و آخرین پارامتر در انجام کار های کامپوزیت می باشد. یعنی شما ممکنه برای انجام کار برای یک پلان یک ماه وقت بگذارید و بعد از یک ماه کارتان خوب در نیاید. پس نباید عصبانی شوید بلکه دوباره اینکار را انجام دهید . یک تجربه ساده برای خودم اینکه،یک پلا ن سینمایی داشتم که نیاز به کمراترک بسیار دقیق داشت طول پلان در حدود 80 ثانیه بود که برای این پلان من حدود 2 ماه وقت گذاشتم به طور روزانه 10 ساعت کار تا بتوانم درست ودقیق کمرا ترک را انجام بدهم .حدود 600 تا 700 بار پلان را ترک کرده بودم . (دلیل خوب نبودن ترک ها این بود که پلان در شب بود و محیط دارای مه مصنوعی بود و دیگر انکه دوربین حرکات بسیار تند با تغییر زوم داشت .) من با انواع ترک ها اینکار را انجام دادم . و حتی در این میان مجبور به یادگیری حرفه ای دو نرم افزار ترکینگ جدید شدم . که در اخر به این نتیجه رسیدم که با همان نرم افزار ترکینگ اولیه خودم می توانستم کار را انجام بدهم ولی باید نحوه کار با انرا به طور بسیار دقیق انجام می دادم.
    2- این کاری که شما انجام داده اید دارای این مشکلات می باشد اول اصلاح رنگ خوبی ندارد ،دوم بک شهر با زمین خاکی ترک نشده و حرکتش غلط می باشد، سوم پرسپکتیو هواپیما با بک خاکی هم خوانی ندارد. چهارم ماسک ماشین سفید و بک جلو خوب کار نشده و ظاهر از سوپر ایمپوز استفاده کرده اید.
    3 -دوست عزیز امیدوارم از من دلگیر نشده باشی . و امیدوارم کارهای بیشتر و بهتر و با حوصله تری از شما ببینم.

ممنون

دوست عزيز خب چرا عجله !!!!!!! وقتي يه كاري مي خواي بذاري روي اون كار وقت بذار و بعد به اشتراك بذار ، در كل ممنون دوست عزيز ، موفق و پيروز باشيد ...
    ??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
    ?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???

کلمات کلیدی این موضوع