سلام بر دوستان عزیز . من بعد کار با ابزار براش در لایر مپ بک خروجیم سیاهه و دوتا لایه خروجی رو که روی هم میزارم دومی زیر بک سیاه اولی دیده نمیشه در صورتیکه بعد براش تو cc بک باید از بین بره.من خروجیمم کوییک تایم میگیرم.کمک کنید ممنون میشم
سلام بر دوستان عزیز . من بعد کار با ابزار براش در لایر مپ بک خروجیم سیاهه و دوتا لایه خروجی رو که روی هم میزارم دومی زیر بک سیاه اولی دیده نمیشه در صورتیکه بعد براش تو cc بک باید از بین بره.من خروجیمم کوییک تایم میگیرم.کمک کنید ممنون میشم
درود بر شما یه عکس بزارید تا اساتید کمک کنند ...
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
عزیزان من با براش چیزیو جدا میکنم بقیش باید از بین بره تو خروجی ولی خروجیه من پشت قسمته جدا شده سیاهه و دوتا لایه باهم روی هم دیده نمیشن
?? ??? ????? ??????!
داداشم تو افتر سی سی دور یه آدم با براش جدا کردم بعد بطور طبیعی ما بقیش تو رندر خروجی نباید باشه ولی بکش سیاهه و وقتی دوباره میزارمش تو افتر نمیتونم پشتش چیزی قرار بدم.درست منظورمو رسوندم دادشم؟
اینقد چرا عصبانی پسر خوب من فریادتو شنیدم من خانم هستم . ممنون که منو داداش صدا کردین.
چشم من با افتر سی سی کار نکردم باید منتظر باشید اساتید حتما جواب میدن فقط صبور باش. چون خیلی
کار سرشون ریخته بنده خداها.
?? ??? ????? ??????!
مخلص داداش با مراممونم هستیم.عزیز فرقی نمیکنه سی سی یا غیر سی سی شما ماسک یا براش میکنی تاحالا پیش نیومده پشت قسمته برش خوردت سیاه بشه؟
ممنونم داداش آجی نما
آخه من کارم انیمیشنه برای همین باید یکم حوصله کنی اساتید این کار بیان کمکت کنن.این کارو تا حالا نیازی نبوده که انجام بدم
مثل ماسک کردن میمونه اشکالی نداره این آموزش رو ببین شاید یه چیزی رو اشتباه انجام دادید البته ببخشید فعلا ببینید تا اساتید بیان.
http://forum.video-effects.ir/thread1385.html
?? ??? ????? ??????!