واقعا زیباست...
واقعا زیباست ولی برای این هنر فقط ذوق و سلیقه لازمه
من از فوتوشاپ برای UV Painting فقط استفاده میکنم واقعا نرم افزار قوی ای هست --- نمیدونم چرا هر کسی خیال میکنه بلدش!
خوب آقای هادیپور من برای کارهام کوبیده میشم ولی کسی که کارش 10 برابر من بدتره الان داره کار میکنه و پول میگیره! طرف برای خودش شرکت و استدیو میزنه ولی نمونه کارش افتضاح... ادعاش هم یک اقیانوس رو گرفته. بدتر ازون کسایی هستن که موزیک ویدئو میسازن. کارشون به یک کلام نحس هست. آیا این آینده ی VFX در کشوره؟ برادران بوشهری؟
مثلا رفته بودم این شرکت مستند سازی یک نفر داشتن با ae کار میکرد کارش افتضاح محض بود... مثلا گرفته بود یک نقشه رو از ویکیپیدیا کپی کرده بود. من براشون این نقشه رو ساختم گفتن نه، اون نقشه ی ما بهتره! خوب آدم لجش میگیره دیگه.
هرکسی که یک سی دی افتر افکت خریده الان خیال میکنه فوله فوله. اعصاب آدم خورد میشه. منکه افتر افکت رو تعطیل کردم. توی این وضعیت نمیشه نه یاد گرفت نه آینده ای داشت توی موشن گرافیک، هرکس ادعا داره ادعاش هم دنیا رو گرفته.
منکه دنبال یک راه حل خیلی جدید نسبت به موشن گرافیک هستم. میخوام ابزاری که استفاده میکنم تک باشه وگرنه میرم مصاحبه ی شغلی طرف میپرسه با چه نرم افزارهایی کار میکنی؟ میگم افتر افکت --- طرف میگه بچه ی خواهرم با افتر افکت موزیک ویدئو میسازه!
ویرایش توسط Chubak : 11-13-15 در ساعت 20:31
کسی هم جلوی شمارو نگرفته ،شما هم میتونید برید موزیک ویدیو بسازید
پست بسته میشه
نباید تو این انجمن از این حرفا باشه