سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید عزیز،دوستان چطور میشه یه فایل png رو به پلاگین element 3d وارد کرد؟ متن و ماسک رو میدونم چطوریه ولی من یه فایل png دارم و میخوام اونو ببرم تو محیط المنت، ممنون میشم راهنماییم کنید؟
سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید عزیز،دوستان چطور میشه یه فایل png رو به پلاگین element 3d وارد کرد؟ متن و ماسک رو میدونم چطوریه ولی من یه فایل png دارم و میخوام اونو ببرم تو محیط المنت، ممنون میشم راهنماییم کنید؟
سلام
این آموزش رو ببینید
http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d...d8%a8%d8%a7-e/
استاد ممنون ولی من میخوام یه ابر وارد کنم و auto trace خوب ابر رو در نمیاره ! چیکار باید بکنم؟!
چون برای مثال ابر از چندیم لایه پشت هم تشکیل شده که به صورت دوبعدی هست ولی از جلو که میبینیم انگار بعد داره و auto trace میاد مثلا لایه جلو که پر رنگ تره رو ماسک میکنه
سلام
پلاگین Element 3d نمیتونه نقاط alpha رو تشخیص بده. پس وارد کردن یه تصویر(ابر) به عنوان تکسچر و اعمال اون روی یک شیپ در المنت 3d باعث میشه دورش یک کادر مشکی ایجاد بشه.
* اگر هم بخواید از طریق auto Trace این کارو کنید که باید خودتون با ابزار Pen Tool دور ابر رو با حوصوله برش و ازش یک ماسک ایجاد کنید سپس ببریدش داخل المنت 3d و بهش تکسچر یا همون تصویر ابر رو بدید.
*نظر من از پلاگین Particular برای ایجاد ابر استفاده کنید تا هم طبیعی تر باشه و هم این مشکلاتو نداشته باشه.
موفق باشید.
خب با پلاگین پارتیکل که انجام میدم چون صحنه سه بعدی دارم ، زمانی که دوربین حرکت میکنه ابرها هم انگار حرکت میکنن و تو یه جا ثابت نیستند، من به دلیل اینکه همه مدل هام سر جاشون ثابت باشن خواستم همه رو با المنت کار کنم! چیکار باید بکنم؟
تو قسمت Emitter گزینه Velocity ها رو روی صفر قرار بدید تا حرکت نکنند تعداد پارتیکلارها رو 2 تا قرار بدید.- تو قسمت Particular گزینه Life زیاد کنید.
تا حالت ثبات در ابرها باشه (با تنظیمات پلاگین بازی کنید.)
* اگه می بینی زیاد خوب نمیشه از همون روش المنت استفاده کنید همون با پین تول عکسو برش و ماسک کن سپس تو پلاگین E3D پس از اکسترود کردن روی shape همون تصویر ابرو بنداز.
ممنون،فکر کنم باید همون تو المنت درستش کنم مرسی از راهنماییتون