من میخوام آبجکتهای سه بعدی دور یه تصویر دو بعدی بچرخن ، چجوری میشه کاری کرد وقتی آبجکتها پشت تصویرت میرن دیده نشن ، الان این کارو با استفاده از ماسک انجام دادم ولی خیلی کارآمد نیست این روش ، میشه به المنت فهموند تا این تصویر وسط آبجکتها قرار بگیره؟
من میخوام آبجکتهای سه بعدی دور یه تصویر دو بعدی بچرخن ، چجوری میشه کاری کرد وقتی آبجکتها پشت تصویرت میرن دیده نشن ، الان این کارو با استفاده از ماسک انجام دادم ولی خیلی کارآمد نیست این روش ، میشه به المنت فهموند تا این تصویر وسط آبجکتها قرار بگیره؟
ویرایش توسط motarez : 03-09-14 در ساعت 20:19
به نظر من شما در خود المنت یک plane ایجاد کنید و به جای texture بهش عکستون رو بدید.بعد اون رو توی یه گروه دیگه بزارید و همین
دوست عزیز این تصویری که گذاشتید کروماکی بوده و با حذف یکگراند و ساخت تکست 3d در المنت انجام شده ...
راه دیگه رو هم که خودتون گفتید ماسک یا ابزار رتوبراش افتر برای جداسازی سوژه از بکگراند ...
این تصویر از پروژه خودمه ، همین کارایی که شما میگین رو انجام دادم ولی توی حرکت دادن تکستها دور سوژه مشکل دارم ، چون از ماسکها خارج میشن ،
امین جان میشه یه فیلم رو به تکسچر داد ؟
بله باید فیلمتون رو توی یک comp بزارید.توی آموزش های سایت هست.اگه پیدا نکردید بگید براتون پیدا کنم
تنها را همینه که امین میگه
موفق باشید
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????