با سلام خدمت دوستان گل
راستش بنده یکی از آموزشهای افتر رو کار میکردم که به این پریست نیاز پیدا شد، به اینخاطر از دوستانیکه دارند لطفا یه کمکی بکنند
ممنون:d
با سلام خدمت دوستان گل
راستش بنده یکی از آموزشهای افتر رو کار میکردم که به این پریست نیاز پیدا شد، به اینخاطر از دوستانیکه دارند لطفا یه کمکی بکنند
ممنون:d
عزیز مطمئی اسم اسکریپت رو درست دادید؟
بله بله اسمش tm - justifyRight.jsx هست و کار این اسکریپت اینه که وقتی با اسکریپت typemonkey یه متنی رو انیمیت میکنیم ، این انیمیت و متحرک سازی متن با typemonkey فقط برای فونتهاییکه از چپ به راست نوشته میشن یعنی متحرک سازی رو از چپ به راست انجام میده ، در حالیکه بنده میخوام متنهایی که از راست به چپ نوشته میشن رو هم به درستی متحرک کنم، راستشرو بخواین این اسکریپت در یکی از آموزشهای eran estern که با اسکریپت typemonkey کار میکنه و آموزش میده ، وقتی که متن مورد نظرش رو متحرک میکنه میگه برای اینکه متنهای از راست به چپ رو انیمیت کنیم از یه اسکریپت دیگه بعد از typemonkey استفاده میکنیم بنام tm - justifyRight.jsx که این اسکریپت رو برای این بکار میبره، البته اینا رو توی آموزش میگه و بنده خودم هنوز توفیق نشده که از این اسکریپت استفاده کنم
از دوستانیکه دارند درخواست میکنم که بذارن تا بقیه هم بتونن استفاده کنند
بازم از دوستانیکه لطف کرده و راهنمایی میکنند نهایت تشکر رو دارم
من هر چی توی اینترنت جستجو کردم این رو ندیدم سایتهای خارجی بودن که من سر در نیوردم یا
اینکه فیلتر بودن!!!
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
دوست عزیز این اسکریپت کارش انیمت کردن ، متنی است که با typemonkey قبلا انیمت شده و از چپ به راست انیمیت شده ، و حالا با این اسکریپت از راست به چپ انیمیت میکنه
?? ??? ????? ??????!
درسته یکم کمیابه ، بخاطر همین محل کاربردشرو هم نوشتم شاید کسی داشته باشه یا راهنمایی بکنه
آقا هیشششششکی نیسسسس ، یو هو !!!، یکی کمک کنه لطفا!!!!!
درود بر شما ..والله تمام نت رو زیرو رو کردم هر چی اسکریپای دیگه بود اینو پیدا نکردم شرمنده
اینو پیدا کردم توصفحه خودم که خیلی بد باز میشد و صفحه بهم ریخته بود شاید چون من نه فیلتر شکن
دارم نه وی پی ان :
ویرایش توسط Elka Eydipor : 01-09-14 در ساعت 13:04
?? ??? ????? ??????!
این صفحه بایگانی ویدیو افکت رو هم ببینید :
http://forum.video-effects.ir/sitemap/f-7.html
?? ??? ????? ??????!