با سلام من gpu رو فعال کردم که مربوط به کارت گرافیک هست ولی هر موقع باز میکنم بعد فعال کردنش یه اروری میده
اینم عکسشه
دوستان راهنمایی کنند
با سلام من gpu رو فعال کردم که مربوط به کارت گرافیک هست ولی هر موقع باز میکنم بعد فعال کردنش یه اروری میده
اینم عکسشه
دوستان راهنمایی کنند
درود بر شما وقتی گزینه ok رو میزنید چی میشه؟؟؟ فکر نمیکنم چیز خاصی باشه دوست گرامی
احتمالا" برای پلاگینهاست...
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
در سيستم هاي برپايه ويندوز ray traced 3d بسيار سنگينه nvidia cpu , cuda درگير ميكنه برا همين شما بايد gpu خوبي داشته باشيد تا پشتيباني كنه الان نميتونه پشتيباني كنه
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
دوست عزیز به خاطر gpu شماست!
ایا شما حالت رندر به کمک gpu رو فعال کردین ؟ فک کنم این مورد زمانی باشه که حالت gpu افتر افکت رو روشن کرده باشی( البته با استفاده از ترفند هایی که توو اینترنت هست )این ارور توو کار افتر افکت هیچ اشکالی ایجاد نمیکنه (البته برای من که اینطوری بود) فقط عصابه منو خورد کرد اخه هر دفعه وقتی نرم افزار رو باز میکردم میومد . منم اون حالت رو غیر فعال کردم . فقط مشکلی ایجاد میکنه اینه که حالتray-traced 3d رو غیر فعال میکنه که به نظرم چیز مهمی نیست ( چون ما اصلا از این حالت استفاده نمیکنین یا به ندرت . چون به سیستم قوی نیاز داره) عمسای زیر رو میذارم تا بیشتر تفهیم شین
کارت گرافیکی شما ایراد نداره فقط چون به طور پیش فرض این کارت برای افتر افکت شناخته شده نیست این ارور رو میده .
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...