سلام دوستان گلم
راستش همه آموزشهای mattrunks رو میخواستم که آموزشهای جدید هم باشه به همشون نیازمبرم دارم این بود که از شما دوستان عزیز درخواست کنم هر کی داشته باشه برا دانلود بگذاره تا بقیه هم استفاده ببرن قبلا از لطفی که میکنین ممنون و سپاسگذارم
سلام دوستان گلم
راستش همه آموزشهای mattrunks رو میخواستم که آموزشهای جدید هم باشه به همشون نیازمبرم دارم این بود که از شما دوستان عزیز درخواست کنم هر کی داشته باشه برا دانلود بگذاره تا بقیه هم استفاده ببرن قبلا از لطفی که میکنین ممنون و سپاسگذارم
سلام رضا جان ....
من کل مجموعه رو پیدا کردم که بالغ بر 11 گیگابایت بود ولی متاسفانه لینکها همه مشکل داشت ...
باید صبر کنید تا لینک سالم پیدا کنم ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
دست گلت درد نکنه امید جان از شما به ما رسیده همینجوری هم شرمنده ات هستیم امید جان گل
شما با این کارتون بزرگواری خودتون رو میرسونین و من از بابت همه بزرگواریها و لطفهای شما ممنون و سپاسگذارم
ضمنا جسارتا (قبلا عذر خواهی میکنم)میخواستم بپرسم کی منتظر باشم یا کی اوکی میشه ؟ آخه از شما چه پنهان که خیلی نیاز دارم (بازم عذر خواهی میکنم امیدوارم که عذر بنده رو بپذیرین)
از همه اینها که بگذریم بنده بر خودم واجب میدونم که از همه لطفهایی که نسبت به بنده داشتین ازتون تشکر کنم امیدجان خیلی خیلی از شما ممنون و سپاسگذارم
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???