برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

مشاهده : 1625 , پاسخ ها : 4
موضوع: نمونه کار

نمونه کار

خب اینم ی شعر فوق العاده زیبا از استاد معین عزیز امید وارم طراحی بدی نشده باشه نظر با شما !!!!

تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

A.Khoshpayam آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17507
    ی کم بیشتر درباره کارت توضیح بده رفیق؛ و سورس مت هات رو هم بذار که بیشتر درک کنیم. چون نمی دونم دقیقا چیکارها کردی نمی تونم نظر بدم.

توضیح در مورد چی بدم عزیز؟؟؟؟
    فایل psd هم به چشم میذارم
    ???? ?????? ??????? ????? ?? topcg.ir
    ????? ???? ?? gallery.topcg@gmail.com

??????? ????? ?? topcg.ir

A.Khoshpayam آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17507
    پی اس دی نیاز نیست. شما حتی اگه دو تا لایه ساده هم تو فتوشاپ بسازی باید بتونی دربارش توضیح بدی رفیق. توضیح چی بدم که لفظ حرفه ای نیست.
    به عنوان مثال باید بگی: کار من ی مت پینتینگ هست که از این عکس و این عکس و فلان عکس داخل لایه هاش استفاده کردم، برای کالر کارکشنش از این ادجاسمنت ها استفاده کردم، از فلان پلاگین هم استفاده شده. برای خطاطی هم از فلان نرم افزار استفاده شده و غیره! این شد ی توضیح حرفه ای. موفق باشید.

عزیز حالا نمیخواد بزنی توی گوشمون خب کسی که حرفه ای کار نکرده از کجا بدونه من خیلی وقت نیست شروع کردم تخصص من افتر هست
    توضیح بک گراند کار یه تصویر استوک هست ک از شاتر استوک پیدا کردم اول و بعد با کپی لینکش توی ی سایت با ابعاد 3000 تونستم پیدا کنم
    شعر دو طرف توسط نرم افزار میر عماد ایجاد شده و بعد منتقل شده به فتوشاپ و تک تک اجزا اون حتی نقطه ها جدا شدن چون برای ترکیب به این کار نیاز بود
    اون عشق وسط هم ک با میر عماد ایجاد شده و توی فتوشاپ از color overlay و gradient استفاده شده برای رنگ ابتدای کار میخواستم کلمه عشق رو سایه بزنم اما خب این ساده تر بود و قشنگ تر شده بود به خاطر همین اینو خروجی گرفتم
    ???? ?????? ??????? ????? ?? topcg.ir
    ????? ???? ?? gallery.topcg@gmail.com

??????? ????? ?? topcg.ir

کلمات کلیدی این موضوع