دوستان عزیز
با سلام.....
یک سوالی داشتم...ما شالله بچه های ویدئو افکت خیلی اکتیو هستند....هر چیزی بیاد اینجا زود اپدیت می شه و کلا " اطلاع رسانی ها خیلی خوبه و همیشه چیزی واسه یاد گرفتن اینجا هست.....
خب دی وی دی های اموزشی بسیاری در بازار موجوده از جمله ویدئو کوپایلیت و red gaint و ..........................
با دیدن این دی وی دی ها و کانکت بودن با سایتی همچون ویدئو افکت با هر حال دیگه یک فرد مبتدی در افتر نخواهید بود....ولی به هر حال وجود یک استاد که البته مجرب هم باشه و بتونه توضیحات رو در کلاس حین انجام پروزه بده قطعا تاثیر بیشتری داره
حالا اگر شما بخواهید فرضا با یک استاد کلاس خصوصی در حد 10 جلسه داشته باشید ......سعی می کنید در این 10 جلسه چه مسائلی رو یاد بگیرید؟
مثلا یکی هست میگه من حتما چند جلسه اختصاص می دهم به تکنیک های مت پینتینگ..و هزاران مبحث دیگه
دوستان با فرض اینکه اطلاعات خیلی کمی از افتر دارید .....یعنی توانائی در حال حاظر خودتون رو ملاک قرار ندهید....چه سر فصل هائی رو در این 10 جلسه از استاد می خواهید که بهتون یاد بده ؟
چیزهائی که بعد از یادگیری ان بتوانید خیلی راحت تر واحد بازار کار افتر شوید و با داشتن این اطلاعات بتونید گلیم خودتون رو از اب بکشید بیرون
مثلا چند مورد رو خودم بهش اشاره می کنم
1: اصول تصحیح رنگ
2: تکنیکهای مت پینتینگ
3: و...................
نظر شما چیست؟ 10 جلسه و 10 سر فصل یا حدقل 5 سرفصل که شاید به خاطر حجیم بودم مبحث لازم باشه 10 جلسه کار بشه
یکی از دلایلی که عنوان تاپیک رو نصفه گذاشتم ترغیب کاربران بوده تا وارد تاپیک شده و به امید خدا جوابهائی خوبی رو بتونم دریافت کنم )
با تشکر