با سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم انجمن
خوب سوالم رو اینجوری شروع میکنم.روش های زیادی برای معلق کردن اشیا یا تکان دادنشون توی محیط خوندم ولی دوست دارم بدونم معمولا برای یک همچین صحنه ای از چه تکنیک هایی استفاده میشه؟
خوب تو عکس اول:
خوب اینجا یه عروسک داریم که تو هوا معلقه.من اول گفتم احتمالا با نخ یا طنابی اینو آویزون کردن بعد حذفش کردن.ولی بعد عکس دوم رو که دیدم:
به خاطر اون دور بدن دختر بچه حدس میزنم کلا یه آبجکت سه بعدی باشه و وجود خارجی نداشته باشه
خوب سوالی که دارم الان اینه.برای یه همچین صحنه ای نور پردازی تو محیط نرم افزار چجوریه؟چطور اینقدر ب واقعیت محیط نزدیک میشه؟آموزش خاصی برای نورپردازی تو این سطح هست؟
خوب سوال دوم اینکه
تو این عکس چطور؟
این هم باز مثل همون اولی کلا تو نرم افزار انجام میشه؟اگر اره که هیچی اگر نه یعنی به صورت دستی با طناب یا نخ معلق میشه بعد حذف میشه.چطور بازتاب رو هم تصحیح میکنن؟
البته برای اشیای بزرگ تر قطعا از نرم افزار استفاده میشه مثل این عکس:
که البته از سایه و کفه چرخ هم مشخصه.ولی درکل.چطور رنگها و نور رو تو نرم افزاری مثل سینما فوردی اینجوری کار میکنن؟بعد آبجکت خیلی طبیعیه.احتمال داره که اون شی رو حالا یا ماشین یا عروسک یا هرچی توی یه استدیو سبز تکون بدن بعد کامپوزیتش کنن تو ویدیو؟بعضی صحنه ها حس میکنم اینجوری باشه...
با تشکر از اینکه وقت گذاشتید و این متن رو خوندید.مرسی