با سلام خدمت دوستان خوبم راستش بنده به دوتا پلاگین HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14 نیاز داشتم این شد تا از شما دوستان خوبم درخواست کنم که هرکی داره لطف کنه تا بقیه هم استفاده کنن
قبلا از لطف شما خیلی ممنون و سپاسگذارم
با سلام خدمت دوستان خوبم راستش بنده به دوتا پلاگین HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14 نیاز داشتم این شد تا از شما دوستان خوبم درخواست کنم که هرکی داره لطف کنه تا بقیه هم استفاده کنن
قبلا از لطف شما خیلی ممنون و سپاسگذارم
ویرایش توسط proshot : 04-13-14 در ساعت 10:27
دوست عزیز لطف کنید اگه درخواستی دارید ...
اول عنوان تاپیکتون یک درخواست اضافه کنید ...
تا دوستان تصور نکنن شما موضوعی رو قرار دادید برای دانلود ...
بنده این بار عنوان رو تصحیح کردم اما بیشتر دقت کنید ...
HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14
درخواست پلاگین HOT4D و Greebler برای سینما فوردی 14
موفق و پیروز باشید ...
ویرایش توسط proshot : 04-13-14 در ساعت 10:28
درود HOT4D _alpha v0.3
http://www.valkaari.com/?cat=40
Greebler
http://www.kuroyumes-developmentzone...bler-download/
بزرگوار جناب proshot ، باشه از این به بعد اضافه میشه ، این که انقد دلخوری نداره ،ای به روی چشم
ویرایش توسط reza57 : 04-13-14 در ساعت 11:43
با سلام و درود خدمت دوستان خوبم خصوصا جناب Hadipour عزیز
شما خیلی بزرگوارین ، واقعا نمیدونم از این همه لطفی شما چجوری تشکر کنم ، توی خیلی از موارد که بد جور گیر کردم این لطف شماست که بدادم رسیده ، از بابت همه لطفهاییکه میکنین نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
ضمنا جسارتا میخواستم بدونم که آیا این پلاگینها در سینما فوردی 14 نصب میشن ؟؟ چون بنده چن نمونه دانلود کردم ولی هر کاری کردم توی سینما فوردی 14 نصب نشد ن این شد که پرسیدم،ضمنا نحوه نصب اینا در سینما فوردی 14 چجوریه خیلی ممنون میشم جواب بدین
ویرایش توسط reza57 : 04-13-14 در ساعت 11:44
بنده هر دو را دانلود و در پوشه پلاگین سینما فوردی نصبشون کردم حتی در صفحه دانلود hot4d چن تا فایل دی ال ال گذاشته بود که باید در فولدر نصب سینما فوردی کپی میشد که اینها رو هم دانلود و کپی کردم ولی متاسفانه هیچ اثری از این hot4d در پلاگینهای سینما فوردی نیستش و انگار نه انگار که اصلا پلاگینی نصب کردم
حال نمیدونم چرا اینجوریه و برای رفع این مشکلات چیکار باید بکنم ، شاید این پلاگین برای ورژن 14 سینما فوردی نیستش ؟؟؟؟؟ نمیدونم
در ضمن آیا برا پلاگین Greebler سریال ندارین؟ یا نسخه ای که ترایال نباشه؟؟؟؟
ویرایش توسط reza57 : 04-13-14 در ساعت 12:38
چشمتون بی بلا . دوست عزیز بنده دلخور نیستم ...
اما در فکر دوستانی هستم که بعدها مشکل شما رو داشته باشند
و بخوان همین پلاگین ها رو در سایت سرچ کنند . اگه تمام دوستان
عنوان درست برای تاپیک هاشون انتخاب کنند . دیگه مشکلی برای پیدا کردن
و سرچ یک موضوع در انجمن نخواهند داشت ...
دلیل تذکر فقط همین بوده و بس ... موفق و پیروز باشید ...
دیدی من که از اول گفتم شما بزرگواری proshot عزیز
دوستان توروخدا یکی کمک کنه ، چرا hot4d درست نصب نمیشه در حالیکه هر چی تو توضیح خود پلاگین و توس سایتی که دانلود کردم بوده رو مو به مو دقیقا انجام دادم و خود پلاگین رو هم در محل پلاگینهای سینما فوردی کپی کردم ، ولی انگار نه انگار بعد از اینکه سینما فوردی رو روشن میکنی هیچ خبری از این پلاگین نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟