سلام دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم
میشه در این صفحه تمامی Lan هایی که به مودم وصل شدن رو دید
یک کابل دیگه به کنسول وصله میخوام اونو اینجا داشته باشم ممنون
سلام دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم
میشه در این صفحه تمامی Lan هایی که به مودم وصل شدن رو دید
یک کابل دیگه به کنسول وصله میخوام اونو اینجا داشته باشم ممنون
??? ?? ?????? ??? ?????? ***** ?? ???? ????? ??? ?? ??????
سلام، اونجا فقط تجهیزاتی که به عنوانِ سخت افزارِ شبکه به دستگاهِ کامپیوتر اتان وصل هستند را میتوانید ببینید (bluetooth و کارت شبکه وایرلس و کارت شبکه سیمی و کارت های شبکه مجازی نرم افزاری و ....).
تجهیزاتی که به کنسول شما متصل هستند و یا به روتر و یا هر وسیله دیگری، باید از طریقِ تنظیمات و گزینه های مربوط به اتصالاتِ همان دستگاه بررسی شوند.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live
ممنون اخه قبلا چندتا Ethernet دیگه بودن که فک کنم مربوط به ورودی lan ها از مودوم بودن ولی الان نیست
سلام و ضمن احترام
الان دقیقا مشکلتون چیه و می خواهید چه کاری انجام بدید؟
سلام ممنون حل شد
سلام . من مشکلی که جدیدا با کیس کامپیوترم پیدا کردم این بود که خیلی صدا میاد و خیلی داغ میشه البته با رفع مشکلات رایانه ای هیواتک تماس گرفتم و گفتن که ممکنه به خاطر فن سیستمم باشه . نظر شما چیه ؟
سلام
نوع فن تون چیه؟
اگه پردازنده تون اینتل هست ، فن پیش فرض اینتل رو دارین یا نه؟
اگه نه ، مدل دقیق فن تون چیه؟
چک کنین پایه هاش شل نشده باشه .
چه نوع خمیر سیلیکون به فن پردازنده زدین؟ خمیر سیلیکون پیش فرض فن فقط از اول بود؟
یه test stress به مدت نیم ساعت در نرم افزار aida64 بگیرین (از منوی tools>system stability test) و گزینه های stress cpu و stress fpu و stress catch را فعال کنین (بعد دکمه ی start را بزنین) و سر آخر عکس بگیرین و اینجا بذارین .
همچنین مدل دقیق پردازنده (و اگه میتونین مدل پاور و مادربرد) را بذارین .
در کیس تون ، فن جداگانه برای خنک کردن سیستم هم هست؟ مدل کیس تون را هم بذارید .