سلام، بعضی از دوستان که می خواهند افترافکت آموزش ببینن همیشه مشکلشون این بوده که از کجا شروع کنن چه آموزش های رو نگاه کنن و ..... من تصمیم گرفتم این تایپیک رو ایجاد کنم برای عزیزانی که این مشکل رو دارن، اول آموزش های فارسی و پایه افترافکت رو تهیه کنید که با سرچ کردن در گوگل پیدا میشه
مثلا آموزش پایه افترافکت 50 درس هستش برای این که درس ها خوب یادبگیری فقط روزی یک درس رو تماشا کنید، به این صورت مثلا درس یک ، فکر کنم ساخت کامپوزیشن باشه ، اول آموزش رو با دقت ببینید ، بعد یاداشت برداری کنید ، مثلا چگونه یک کامپوزیشن ایجاد کنیم ؟
از منوی کامپوزیشن، نی-یو کامپوزیشن رو انتخاب می کنید بعد ابعاد تصویر رو انتخاب می کنید بعد ثانیه و تعداد فریم .....
پشته کار : پشته کار خیلی مهمه ، باید پشته کار داشته باشید تا به نتیجه برسید، مثلا همین جنابه سجاد هادی پور زحمت کشیدن و فوق العاده پشته کار داشتن تا تونستن به این جا برسن منظورم این عکس پایینی هستش
آموزش ها پایه واقعا خسته کننده هست ولی خیلی خیلی مهم هستش ، از همین الان شروع کنید و اینم بگم که برای تماشایی آموزش هی نگید باشه از شنبه نگاه می کنم ، هی از آموزش ها فرار نکنید و وقتی مثلا به درس 10 رسیدید از آموزش های وبسایت Video-effects استفاده کنید که سریع تر راه بیوفتید این عکس پایین-ی رو ببینید اگه تلاش کنید به زودی یه همچنین چیزی رو شما مسازید
دوستان عزیز و گل اینم بگم که نرم افزار تون رو همین اول انتخاب کنید مثلا با افترافکت کار میکنید وسط کار بیخیال افترافکت نشید و بگید این نرم افزار به درد نمی خوره و برید سراغ مثلا Eyeon Fusion من نمیگرم نرید ولی هر موقع که افترافکت رو حرفه ای شدید برید سراغ نرم افزار های دیگه .
ادامه دارید ....
راهنمایی برادرانه یا می تونم اسمشو بزاریم استادانه لول (شوخی)
لهه تونم موفق باشید