سلاام
خوبین
دوستان برای من این مشکل پیش اومده
این خوب بود
یهوو ایم جوری شد اصن جسم رو نمشکنه
کمک کنین لطفا اگه میئونین مشکلو
سلاام
خوبین
دوستان برای من این مشکل پیش اومده
این خوب بود
یهوو ایم جوری شد اصن جسم رو نمشکنه
کمک کنین لطفا اگه میئونین مشکلو
?? ??? ????
? ?? ?????? ??? ?? ? ????? ??? ?? ?????? ??? ?? ??? ??? ...
با سلام و تبریک سال نو ؛
دوست من ، متاسفانه اجزائ پروژه شما دیده نمیشود و فقط یک " کوب " یا مکعب در محیط کار وجود دارد که با توجه به رنگ آن میتواندریافت که پلاگین نیتروبلاست تاثیر خود را گذاشته است و تنها شما باید با زدن دکمه " پلی " یا جلو بردن آن تا حداقل چندین فریم جلوتر تاثیر آنرا مشاهده کنید . البته با توجه به اینکه عناصر پروژه شما در پشت سربرگ پلاگین پنهان است بنظر میرسد لازم باشد که به ویدئوی آموزشی زیر نظری کوتاه بیاندازید . موفق باشید .
http://www.tutorials.video-effects.i...n-Cinema4d.mp4
با اجازه آقای خدایی، البته بهتر بود لایه ها رو با صفحه پلاگین نمیپوشاندید که مشکل بهتر دیده بشه.
رنگ cube شما زرد مونده ولی متریال پیشفرض nitroblast هم در لیست متریال ها دیده میشه، که این یعنی واقعاً نیترو قاطی زده.
من به شخصه این مشکل رو ندیدم، ولی کمی گشتم اطراف اینترنت و کاربرایی که مشکل شبیه شما پیدا کرده بودند پیشنهاد شده بود که دسترسی کاربری فولدری که nitroblast توی اون ذخیره شده رو دستکاری کنید تا این مشکل حل بشه.
برای این کار:
0- ابتدا cinema 4D را ببندید.
1- به محل نصب پلاگین برید (معمولا باید این باشه: C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D R18\plugins
2- بعد فولدری به اسم Nitroblast خواهید دید، روی آن راست کلیک کرده و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
3- به برگه Security وارد شوید و سپس کلید Edit را بزنید.
4- در پنجره باز شده، کاربر Users را انتخاب کنید.
5- در کادر پایینی گزینه Full control را فعال کنید.
6- با زدن کلید های Ok تمام پنجره های باز را ببندید.
حالا cinema 4d را مجدداً اجرا کنید و پلاگین را تست کنید.