با سلام خدمت دوستان
من میخواستم چند تا پروژه رو بذارم رو render queue که بعد اینکه از سرکار رفتم رندر کنه همشونو.میشه راهنماییم کنین که چجوری باید اینکارو کنم.ممنون میشم جواب بدین زودتر
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم چند تا پروژه رو بذارم رو render queue که بعد اینکه از سرکار رفتم رندر کنه همشونو.میشه راهنماییم کنین که چجوری باید اینکارو کنم.ممنون میشم جواب بدین زودتر
اگر تمام پروژه ها در یک فایل هستند، کلید ترکیبی Ctrl + M رو بزنید، کامپوزیشن فعال به render queue منتقل میشه، به کامپ دیگه برید و همین کار رو تکرار کنید...
اگر پروژه ها در فایل های متفاوت هستند، بعد از انتخاب کامپوزیشنی که میخواهید رندر کنید و ساختن render queue برای آن، پروژه را ذخیره کنید (یا با نام دیگری در یک محل خاص ذخیره کنید)
پروژه دیگری که نیاز با رندر دارد را باز کنید، کامپوزیشن و بخش های مورد نظر رو به render queue سپرده و پروژه را ذخیره کنید....
بعد از اتمام ساخت render queue ها، یک پروژه خالی بسازید، از منوی file-import تمام پروژه هایی که ذخیره کرده بودید را به این پروژه خالی import کنید، تمام render queue هایی که ذخیره کرده بودید در یک جا آماده برای رندر شدن هستند (میتوانید این فایل را هم ذخیره کنید تا در صورت نیاز به توقت و یا ادامه/تغییر در رندرها بعداً به آن دسترسی داشته باشید).
به نظر من پروژها افتر افکت و پریمیر وارد نرم افزار مدیا انکودر کنید اونجا خروجی بگیرید