سلام بچه ها خسته نباشید میخواستم ببینم کسی فیلم راش پرده سبز خارجی کسی داره در اختیار ما بذاره برای ادیت؟یا ازکجا میتونیم پیدا کنیم اگه هست.
سلام بچه ها خسته نباشید میخواستم ببینم کسی فیلم راش پرده سبز خارجی کسی داره در اختیار ما بذاره برای ادیت؟یا ازکجا میتونیم پیدا کنیم اگه هست.
سلام
این هارو ببینید
مرسی ممنون یه سریم خودم پیدا کردم.آقای هادی پور یه سوالی داشتم.من الان یه فیلم پرده سبز رو پیشتش یه عکسی گذاشتم. بعد تو فیلم دوربین حرکت داره ولی خوب عکس پشتش ثابت هستش.الان چجوری میتونم عکس رو با حرکت دوربین فیلم حرکت بدم بدون کی فریم چون دقیق در نمیاد.یعنی عکس با حرکت دوربین من هماهنگ باشه؟
درود عزیز
باید ترکینگ کنید
http://forum.video-effects.ir/thread10952.html
خیلی ممنون آقای هادی پور ولی با camera tracker که روی فیلم میندازم بعد اینه دوربین رو درست میکنه دیگه درست عمل نمیکنه.عکس پشت زمینه رو سیاه میکنه.میدونین توی فیلمی که من دارم دوربین فقط از پایین به بالا میاد با یه سرعت خیلی کمی.حالا من این حرکت فیلم رو دقیقا روی عکس هم پیاده شه که هماهنگ بشن.
این 2 تا عکس هست.نگاه کنین فیلم حرکت داره ولی عکس ثابته.حالا عکسو میخوام با فیلم هماهنگ شه.
آقای هادی پور من منتظرما ممنون
خیلی ممنون منتها الان یه سوالی هست.من Solid ایجاد کنم یا عکسم همون حکم solid رو بازی میکنه؟