توی نرم افزار ادیوس با این ارور مواجه شدم؟؟؟؟؟؟!!!!!!! و نرم افزار ویتا دیگه کار نمیکنه
توی نرم افزار ادیوس با این ارور مواجه شدم؟؟؟؟؟؟!!!!!!! و نرم افزار ویتا دیگه کار نمیکنه
اتفاقا واسه من توی پریمر این جوری میشه ولی تو ادیوس حله فقط یه چیزی شما بعد از اتمام نصب باید کیجنشو اکتیو کنید بعد نرم افزار تدوینتو باز کنید و بعد برین سراغ پلاگینش به نظرم یک بار دیگه نصب کنید و مسیر نصبو در فایل پلاگین نرم افزار بزارین حالا که داره یادم میاد تو پریمر واسه متنم از این پلاگین کمک گرفتم حل شد ببیند به نظرم اون چیزهایی که گفتمو دوباره تکرار کنید
ببین دوست من اصلا نیاز به مسیر نیست که در هنگام نصب یک صفحه میاد براساس نرم افزارهای که شما دارید مثل ادیوس پریمایر افتر و غیره بعد برا هر برنامه ای بخای شما تیکش رو میزنی و خودش تو برنامه ادیوس میاد یا افتر یا پریمیر میاد احتمالا نرم افزار شما مشکل داره من یکی که خودم استفاده میکنم رو برات میگذارم شما نصب کن فقط بفرمایید ویندوزتون 64 بیتی هست یا 32 بیتی در خدمتیم
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
ویندوزم 64 بیتی سون هست. اینو بگم من قبلا خود ویتاسین 64 بیتی رو نصب کردم تو ادیوس اصلا هیچ چیزی به پلاگین هاش اضافه نشد بعد بهم گفتن ویتاسین 64 بیتی واسه پریمیر و افتر استفاده میشه واسه ادیوس باید ویتاسین32بیتی رو استفاده کنی که منم 32بیتی رو نصب کردم و ازش استفاده هم کردم ولی 2روز پیش این ارور اومد
خوب الان داره آپ میشه اگه ان صفحه که گفتم امد که امد این رو نصب کن و بدون که مشکلت حله اما اگه ان صفحه نیامد فکر نکنم دیگه درست بشه و احتمالا باید ادیوس رو دوباره نصب کنی تا چند دقیقه دیگه اپ میشه بردارش
کد:http://www.mediafire.com/download/jm0qp7gaz73g866/proDAD+VitaScene+2.0.227.rar
ویرایش توسط abbaskarimi78 : 12-20-14 در ساعت 17:43
ممنون
ببینم چی میشه دیگه
امیدوارم حل بشه
خواهش میکنم انشالله مشکلی نداره و کار میده