با توجه به سن شما ، این کار بسیار خوب بود
ولی لازم دونستم چند نکته رو خدمتتون عرض کنم :
فایل پیوست 24033
1) به جزئیتات کار بیشتر دقت کن .
مثلا توی همین عکس بالا ، گوشه های (لبه ها ) اون موبایل حالتی مانند شیشه دارند و تصاویری از روی آنها عبور میکنه ... که این اصلا خوب نیست . همینطور از شفافیت کمی برخوردار هست کناره موبایل و لب تاپ .
سعی کن جزئیتات ریز کار رو حذف نکنی ! مثلا همین لب تاپ ، خب بیشتر لب تاب ها الان دیگه دوربین جلو دارن ، یا مثلا روی بدنشون چند تا نور LED واسه نشون دادن شارژ باقی مونده و .... حتی درگاه ها و اتصالات لب تاپ . خب توجه به این نکات میتونه خیلی کار رو زنده تر نشون بده ... یا مثلا اون تلویزیون ، واقعیتش من ازش خوشم نیومد چچون خیلی غیر استاندارد بود !یعنی تابحال تلویزیونی با این شکل و شمایل ندیده بودم
2) سعی کن از رنگ های واقعی تر و زنده تری استفاده کنی .
در همین صحنه از بک گراند سبز کدر استفاده کردی (یا به اطلاح یشمی) خب این رنگ کار رو یجورایی کثیف نشون میده و مخاطب خیلی به ذوق نمیاد از دیدنش ! باید رنگ ها جوری باشن که مخاظب ناخودآگاه جذب زیبایی اون بشه . همینطور رنگ بدنه اون لب تاپ آبی هست .. والا من تابحال بدنه لب تابی رو ندیدم که آبی باشه ولی اگرم هست خیلی کمه !!! سعی کن از رنگ های واقعی تر، شفاف تر و زنده تری استفاده کنی ...
3) از ضرب آهن ها و زیرصدا ها با دقت بیشتری استفاده کن !
اصولا ضرب آهنگ ها برای این بکار میرن که توجه مخاطب رو به یک اتفاق خاص یا یک صحنه خاص یا حتی به تغییر صحنه ها جلب کنند ... و این نکته خیلی خوبی هست ولی نباید در استفاده از اونا زیاده روی کرد ... طوری که به یک آهنگ عادی در کلیپ تبدیل بشن !!! و مخاطب دیگه اون عکس العمل لازم رو نسبت به اون اتفاق نشون نخواهد داد !
و ....
ولی درکل دوست عزیزم ، کار شما ، کار قابل توجهی بود و نمره قابل قبولی رو هم خواهد داشت ... امیدوارم تونسته باشم کمی به شما در این راه کمک کنم .
ارادتمند شما .